Saint Desirat Syrah
Saint Desirat Syrah

Klassisk Syrah fra Nord-RhôneVinen er dyrket lige uden for Saint-Joseph appellationen, og er som sådan meget typisk for egnen. God fylde og karakter og stor alsidighed.

Vinens karakter:

Denne mørke vin er både blød og frisk. Det er en vin, der bør nydes ung og værdsættes for sine frugtaromaer med masser af friske jordbær, solbær, hindbær og kirsebær, der får kant af lidt chokolade og lakrids.

Hvad er vinen velegnet til?

En dejlig vin til mange forskellige retter eller "bare" som et uforpligtende glas med gode venner.

Anmeldelser:


  • Decanter World Wine Awards - SØLV (2018)Om distriktet:

Collines Rhodaniennes er en Vin de Pays der dækker Rhônedalen samt dele af Loire, Drôme, Isere og Ardèche. Druerne er typisk høstet på det fladere land nedenfor skråningerne, som falder udenfor appellationerne. Cirka 300 hektar vinmarker leverer lige nu druer til denne kategori, og typisk for Vin de Pays regionerne er der stor spredning på stil og druesorter. Eksempler på druer, der dyrkes er Syrah, Merlot, Gamay, Viognier, Marsanne, Roussanne, Chardonnay og Aligoté.

Cave Saint-Désirat tilstræber bæredygtig vinproduktion med et minimalt brug af pesticider. I stedet bliver der blandt andet pløjet mellem rækkerne. Udbyttet er kun 40 hektoliter pr. hektar, da der foregår en streng sortering af druerne, som tilmed er håndplukkede.
Vis mere
Vis mindre

Saint Desirat Syrah

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeNord Rhône
Årgang2017
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Charcuteri
Gris
Hverdagsretter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP11350117
Andre har også købt
Glen's Vodka
Glen's Vodka
99,00
Ventoux - Extrem
Ventoux - Extrem
Fra 160,00
C de Camille
C de Camille
Fra 55,00