Rum Nation Reunion Agricole
Rum Nation Reunion Agricole
En rom fundet af den Italienske rom-købmand Fabio Rossi. Denne gang er han taget uden for Caribien og har besøgt den lille franske ø Reunion, som ligger i det Indiske Ocean mellem Mauritius og Madagaskar.

Øen er lidt mindre end Fyn og har ca. 850.000 indbyggere. Det er et fransk oversøisk territorium, som oprindeligt blev opdaget af portugiserne i 1513. Øen var ubeboet og de første indbyggere kom med franskmændene i 1642.
Øens primære økonomi stammer fra dyrkning af sukkerrør til sukker produktion og næststørste indtægtskilder er nu turisme. Denne rom kommer fra destilleriet Savanna som er grundlagt i 1870. Dette destilleri producerer rom både på den friske sukkerrørssaft (Rhum Agricole) og på basis af melasse (Rhum Industrielle som det hedder på fransk).
Denne rom er lavet som Rhum Agricole og er lageret på Reunion i 7 år, før den er sejlet til Italien og tappet på flaske hos Rum Nation.
Fabio Rossi fortæller, at destilleriet ligger lige ved vandet og at han har valgt de tønder, der har ligget tættest på stranden, så de har været mest eksponeret for salt og havluft.
Vis mere
Vis mindre

Rum Nation Reunion Agricole

379,00
   På lager
Antal
TypeRom
Alder7 år
Alc %45%
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP81191082
Andre har også købt
1724 Tonic
1724 Tonic
Fra 20,00
Erasmus Bond Botanical Tonic
Doctor Polidori Tonic