Royal Oporto Rosé
Royal Oporto Rosé
Den 10. september 1756 blev selskabet Real Companhia Velha grundlagt af Royal Charter - The King D. Josè 1. De vigtigste landmænd i det øvre Douro og de gode mænd i byen Porto, fik overdraget selskabet, som havde til opgave, at "opretholde dyrkning af vinstokke samt bevare produktionen af disse vinstokke i deres naturlige renhed, til gavn for landbrug, handel og folkesundhed".

Over sine "255" år med uafbrudt aktivitet, har Real Companhia Velha udviklet et verdensomspændende ry for sine fornemme portvine. De betragtes i dag som den førende Douro producent, virksomheden ejer nogle af de fineste Quintas (ejendomme) i dalen, der repræsenterer over 750 hektar af premium vinmarker.

Portvinen er produceret af druer dyrket på marker tilhørende Real Companhia Velha -  Quinta das Calvalhas i byen Pinhao ved Douro-floden. Vinstokke er mellem 60 til 80 år. Druer er Rufete, Souzâo og andre i mindre mængder.
 
Gæringen foregår i rustfri ståltanke ved lav temperatur i 5 dage. Druer knuses og skind og stilke blandes med mosten i meget kort tid - dette for at trække den lyserøde farve med aroma og smag af rosè-vin. Når det idelle sukkerniveau opnåes, tilsættes alkohol som sker ved at tilsætte 100% naturlig brandy - stopper den alkoholiske gæring og druens natrulige sukker bevares.

Der produceres årligt 50.000 flasker af denne herlige Porto Rosè.

Smagsnoter:

Farve : Mørk pink
Bouquet : Blomsteragtig og med hindbær
Smagen : Modne kirsebær og bær frugtsmag med et strejf af honning og grapefrugt.
Denne Portvin Rosè ender bemærkelsesværdig frisk og sprød.

Drik den kold gerne 10-12 grader og gerne med en isterning i - men prøv også sommerens drink og vi vil love du bliver meget populær hos dine gæster!

"Brug et højt drikkeglas. Hæld 60 ml. Royal Porto Rosè i glasset. Tilføj isterninger, et til 2 mynteblade og fyld op med tonic vand - så har du simpelthen en himmelsk drink, som kan bruges til velkomstdrik til din fest eller blot når der skal nydes et herligt frisk glas her i sommeren" - blandingen står på flasken.

Mange tror det er Campari du har I glasset og bliver derfor overrasket når du fortæller det er Portvin Rose.!

Bedre kan det ikke blive! God sommer!
     
Vis mere
Vis mindre

Royal Oporto Rosé

129,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %19%
LandPortugal
OmrådePorto
VinhusReal Companhia Velha
ÅrgangNV
SmagsretningFyldig
Frugtig
Halvtør
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Flaskestørrelse75 cl.
TypePortvin
VarenummerT02131041