Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Så blev det endelig sommer i Danmark! Og det betyder selvfølgelig rosévin – i rigelige mængder. For der findes jo ikke noget der er meget bedre end at mærke solens stråler og de varme temperaturer med et glas kold rosévin på siden. I denne herlige kasse har vi udvalgt 6 forskellige rosévine til dig, som ud over at smage fantastisk, udmærker sig ved at være meget alsidige. Du får kassen til superpris!


Smagekassen indeholder:Moment de Plaisir – Languedoc
Nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé.

Dejlig frisk og frugtig i både duft og smag. Tør uden at snerpe, let krydret, og meget alsidig. Den er meget velegnet til snacks og små lækre delikatesser. Til de hurtige sommersalater og lyst kød fra grillen vil den også være formidabel.

Nyhed

Le Rosé de Robert – Languedoc
Et køligt glas sydfransk rosé - var det noget?

Smagen er dugfrisk og rislende saftig af bær og frugt. Med denne vin får du en superlækker rosé, der gør sig rigtig godt som aperitif, ved frokostbordet en varm sommerdag eller når der skal grilles kylling og grøntsager.

Rammer plet hos begge køn.

Nyhed

Luberon Rosé – Provence
osévin fra Luberon har sin helt egen karakter af Provence-rosé. Vi har fundet en helt forrygende eksponent for distriktet, som vi varmt kan anbefale dig at prøve. Duft og smag er utrolig elegant og en markant tørhed betyder, at vinen vil egne sig rigtig godt til lettere kødretter.

Nyhed

Le Retour Rosé – Ventoux
Rosévin med power! Smagen er saftig og bugner af fersken og granatæble. Den er vedholdende i mundhulen og eftersmagen byder på krydrede provencalske noter. Lækker til gris og kalv – også fra grillen. Serverer du vinen ved 10-12 grader sidder den lige i skabet.

Pradorey Rosado – Ribera del Duero
Fyldig, karakterfuld og krydret - her er der virkelig tale om en rosé med smag i fra kultområdet Ribera del Duero. Gæret og lagret på egetræsfade. Smagen er delikat, cremet, balsamisk og fuld af nuancer. Rigtig god til tapasbordet, risotto, samt grillet fisk eller kylling.

Syrah Rosé – Languedoc
Ung og frisk rosévin med masser af smag. En fin balance mellem frugtsødme og tørhed gør vinen meget velegnet til fyldige fiskeretter, lettere kødretter eller som aperitif. Den er også fremragende til en cremet pastaret med kylling, cherrytomater og godt med friske krydderurter.
Vis mere
Vis mindre

Rosé-Kassen

Før 622,00
450,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
Vægt6 Kg.
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0087
Mest sete varer
Andre har også købt
Alsace
Alsace
Før 914,00
699,00
Royal Oporto Rosé
Crémant d'Alsace Brut Rosé M.O.