Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Rosé er sommerens vin, men i Holte Vinlager vil vi gerne tyvstarte sæsonen allerede nu, hvor foråret er i fuld gang. For findes der i virkeligheden noget bedre end at mærke solens stråler og de lunere temperaturer med et glas kold rosévin – nej, vel? I denne herlige kasse har vi udvalgt 6 forskellige rosévine til dig, som ud over at smage fantastisk, udmærker sig ved at være meget alsidige. Du får kassen til superpris!


Smagekassen indeholder:Casal Mendes – Portugal
Frisk, perlende, let sødlig og tørstslukkende – fås det bedre? Denne rosé anbefaler vi alle vinelskere at have liggende i vinreolen til de uhøjtidelige stunder. Genial som hyggeglas i tide og utide – og når vennerne eller naboen kigger forbi.

Blisson – Côtes du Rhône
Denne rosévin har en smuk, sart rosa farve. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I smagen er vinen frugtig med god fylde og en flot balance. Herlig som aperitif og som ledsager til salat, fisk, pastaretter, lyst kød og bløde, cremede oste såsom gedeost.

Baby Doll – New Zealand
Super rosévin sprængfyldt med smag af saftige røde sommerbær. Dens frugtige og blide syre gør den til en frisk og let drikkelig forår- og sommervin. Perfekt til skov- eller strandturen. Vinen egner sig også særdeles godt til det orientalske køkken – især det stærkt krydrede!

Beauvignac Grenache – Languedoc
Tørstslukkende rosé fra Sydfrankrig: Den oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. Den er tør, frisk, saftig og let krydret. Perfekt til terrassen på en lun forårsdag - og så den vil være særdeles velegnet til forårets og sommerens lettere retter, de hurtige salater, fisk, kylling eller milde oste.

Roc de Candelon – Alpes-de-Hautes-Provence
Vores storsælgende rosé gennem flere år - vores kunder kræver den simpelthen. Rendyrket rosé fra Provence: Laksefarvet, let frugtig og elegant afbalanceret tørhed. Frisker op og slukker tørst ved enhver lejlighed. Der bør altid ligge minimum én flaske i køleskabet af denne fantastiske vin!

Ô d'Yeuses – Languedoc
Kåret i 2018 til ”The Best Rosé”, af Sud de France Top 100 smagepanelet! Er du til rosévin med fylde, karakter og en let krydret smag? Så er denne lige noget for dig. Den kan sagtens drikkes uden mad til, men vil også være forrygende lækker til fisk og skaldyr fra grillen, samt salater og grøntsagstærter.
Vis mere
Vis mindre

Rosé-Kassen

Før 592,00
399,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRosé
VinhusMix-kasse
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0087
Mest sete varer
Andre har også købt
Royal Oporto Rosé
Jargon - Pinot Noir
Curis Valley Varietal Sauvignon Blanc