Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Salget af rosévin har igen slået alle rekorder - alle vil læske sig med de skønne dråber, og helst hele tiden. Vi har i den anledning sammensat en kasse hvor du virkelig kan smage forskelligheden på rosé: Lige fra rosé med bobler, den rene, elegante og tørre og den kraftige type, og så til de friske med frugt og til den let sødlige. Her er der virkelig mulighed for at få testet rosévine på højt niveau!

Smagekassen indeholder:Curis Valley Varietal – 2016 Cabernet Sauvignon Rosé
Fra Curis Valley kommer denne fremragende rosévin. Den er lavet på Cabernet Sauvignon druen der giver en tør vin med meget duft og kraftig smag. Den har en behagelig duft af røde bær og smagen fuldender de høje forventninger, med frisk rød frugt. Vinen efterlader en god behagelig frugt i munden. Bør nydes afkølet som aperitif, sammen med lettere retter eller til et glas i haven!

St. Felix Rosé – 2016
Denne rosévin er en rigtig charmør! Den er lavet på de klassiske druer Grenache og Cinsault, og tilsammen frembringer de en forfinet og besnærende rosé. Smagen er tør og let krydret. Prøv den til lette kødretter, kylling eller fisk. Fungerer også appetitvækkende som aperitif.

Esprit de Rosé – 2017 Muscat de Hambourg
En rød drue med tynd skal. Det giver typisk lidt kedelige rødvine, men når den skal bruges til Rosé, passer den helt perfekt. I denne vin har de helt bevidst plukket druerne 10 dage senere end normalt af druerne. Vinen har en smule restsukker der giver en halvtør fornemmelse.

Super glas på terrassen!

Stefan Breuer – 2016 Trocken
En rigtig lækker rosé fra vores gode producent Stefan Breuer. Vinen er lavet på Pinot Noir fra regionen Rheingau, og er efter vores mening den perfekte sommer rosé med sin fine ”prikken-på-tungen”. Lækre noter af lyse bær, jordbær og hindbær, samt en god og frisk mineralitet, gør vinen til herlig tørstslukker.

Passer godt til salater, fisk og fjerkræ, og som aperitif.

Bandol – 2017 Les Cannisses
Klassisk Bandol vin. Ren og tør med stor fylde og fine noter af krydderurter. Det er elegancen, de små detaljer der skal bemærkes i en vin som denne. Ikke kraft og styrke. Ønskes mere dybde og større smag bør den nydes ved 10 grader.

God til frokost; salat, tapas og fisk fra grill.

Chevalier – Brut Rosé
Ren og frisk ”charmat” fra Chevalier huset i Bourgogne. Dufter af roser og lyse røde skovbær. Smagen er frisk og luftig med en skøn eftersmag af røde bær. Vinen holder en god balance mellem frugt, syre og den fine balance mellem frugt og tørhed.

Fremragende vin til velkomst, terrassevin, frokost eller et godt glas i haven.
Vis mere
Vis mindre

Rosé-Kassen

Før 582,00
425,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRosé
VinhusMix-kasse
VarenummerSK0087
Andre har også købt
Smag på Pinot Noir
Smag på Pinot Noir
Før 817,00
685,00
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Før 835,00
599,00
Beauvignac Grenache Rosé