Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen

Smagekassen indeholder:


Lad os præsentere dig for smagekassens 6 herlige rosévine:

La Tonnelle Rosé – Alpes de Hautes Provence
Fuldstændig forrygende rosé fra Provence - vinen fremstår med en lys laksefarve, og duften præges af stikkelsbær og roser. Smagen er anderledes og spændende og yderst behagelysten. Perfekt ledsager til fisk, lette sommerretter og salater, og ikke mindst som tørstslukker på en varm sommerdag!

Baby Doll Rosé – New Zealand
Denne rosé er sprængfyldt med smag af saftige røde sommerbær. Dens frugtrige og blide syre gør den til en frisk og let drikkelig sommervin - perfekt til skoveller strandturen. Producenten Yealands Family Wines er netop blevet kåret til ”Favourite New Zealand Wine Brand – People’s Choice”!

Roc de Candelon – Alpes de Hautes Provence
Vores bedst sælgende rosé gennem tiderne - et absolut scoop! Først forføres du af en dufteksplosion af parfumerede blomster, syren, timian og et tvist af citrus. Herefter forkæles dine smagsløg af en frisk og læskende smag der afsluttes af en sprød syre med et behageligtbittert strejf. Frisker op og slukker tørst ved enhver lejlighed!

Grenache Rosé – Pomerols, Languedoc

Vi har udnævnt denne lækre rosévin til vores ”Årets Rosévin” – simpelthen fordi den har alle de rette egenskaber: farven er flot lys med let rosa skær. Duften oser af kirsebær og hindbær. I eftersmagen opleves provencalske urter. Den er tør, frisk, saftig og let krydret. Vinen er perfekt til terrassen på de lune sommeraftener, og den vil være særdeles velegnet til lettere madretter.

Paul Blisson - Côtes du Rhône
Dejlig alsidig rosévin, med godbalance mellem frugt og syre. Lys, elegant og med smag af jordbær og hindbær. Fyldig vedvarende eftersmag, med et mildt strejf af sødme. Ideel til salater, fisk og som aperitif. Vinen kan også fås i magnumstørrelse – så inviter blot vennerne over til et glas kold rosé!

Délic' Yeuses Rosé – Languedoc
Tør og forfriskende rosé med den klassiske lyse Provence farve. Grenache-druen kommer rigtigt til udtryk i vinen med noter af lyse bær og en let krydret karakter. En livlig og generøs rosé der vil være den perfekte følgesvend til de lange lune sommeraftener, til salater og til de lette årstidsretter.
Vis mere
Vis mindre

Rosé-Kassen

399,00
TypeRosé
VinhusMix-kasse
VarenummerSK0087
Mest sete varer
Andre har også købt
Smag på Pinot Noir
Sydfranske Fristelser
Beauvignac Grenache Rosé
0 Indkøbskurv