Ron de Jeremy XO
Ron de Jeremy XO

Ron Jeremy rom - alt andet end kedelig!


  • Ron de Jeremy XO 15 års Solera er en sød og fyldig rom skabt af One Eyed Spirits. De har hyret rom-stjernen Don Pancho Fernandez, som har 50 års erfaring som master blender, til at kreere det perfekte blend, og han har valgt at sammensætte rommen af destillater fra Barbados, Guyana, Trinidad og Jamaica.

  • Alle rommene er lagret op til 15 år i amerikanske egetræsfade der tidligere har indeholdt bourbon.

  • Rommen viser en lys, gylden ravfarve med rødlige kobber nuancer. Duften er rig på eg, frugt og krydderi med antydninger af karamelliserede nødder og honning. I smagen er rommen fløjlsblød og forførende. Eftersmagen er lækker blød med søde noter fra egetræsfadene.

  • Kan nydes rent eller i cocktails.


Anmeldelser:

Drinks International - TOP 10 TRENDING RUM IN THE WORLD 2018
San Francisco World Spirits Awards 2018 - Double Gold
SIP Awards 2018 - Platinum & Consumers' Choice Award
World Rum Awards 2018 - Category Winner
SIP Awards 2017 - Consumers' Choice Award
World Rum Awards 2016 - Best Gold
SIP Awards 2016 - Gold Medal

Om rommen:

Til de af jer, som ikke ved det (eller som lader som om), så er Ron Jeremy en tidligere porno-skuespiller, talk- og reality show-gæst, filmstjerne, forfatter til en bestseller og en masse andet. Det var kun et spørgsmål om tid før han blev ambassadør for et internationalt rom-brand, og resultatet er… overraskende godt!

Teamet bag Ron de Jeremy, One Eyed Spirits, har den filosofi, at rom skal være alt andet end kedeligt – en slags modreaktion på de mange lidt for selv højtidelige spiritusfirmaer hvis monokelbærende chefer sidder permanent limet fast til Chesterfield-stolen. Til Ron de Jeremy har de sammensat et romblend fra nogle af stjernerne i den caribiske romproduktion og porteføljen tæller i dag flere forskellige rom, heraf nogle limited editions, samt ginnen The Hedgehog.

Vis mere
Vis mindre

Ron de Jeremy XO

329,00
   På lager
Antal
Alc %40%
TypeRom
Alder15 år Solera år
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80500205
Mest sete varer