Riesling Dry Bruderschaft
Riesling Dry Bruderschaft

Enkeltmarks-riesling i særklasse!


Mosels – og Tysklands – mest berømte drue, leverer her en fyldig, tropisk og mineralsk vin, som fortolker enkeltmarken, Klüsserather Bruderschaft’s mineralske skifer, helt perfekt.

Vinens karakter:

Vinen byder på et indbydende spektrum af kvæder, pærer, abrikoser, passionsfrugter og urter. Den slutter af med en vidunderlig forfriskende syre, som indbyder til endnu en tår.

Hvad er vinen velegnet til?

Egner sig rigtig godt som hyggevin, fordi den har en god portion frugt, og ikke for megen syre. Og så vil den også være fantastisk til eksempelvis orientalsk krydret mad.

Serveringstemperatur cirka 10 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Riesling fra marken, Klüsserather Bruderschaft. Druerne kommer fra gamle vinstokke, og det er med til at sikre en utrolig spændende vin med masser af fylde og dybde. Marken er især kendt for at  frembringe den helt særlige og mineralske karakter af skifer.

Om Weingut Gebr. Ludwig:

I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebrüder Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebrüder Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler, og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette, og vi anbefaler dig at prøve deres vine!
Vis mere
Vis mindre

Riesling Dry Bruderschaft

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %12%
LandTyskland
OmrådeMosel
VinhusWeingut Gebr. Ludwig
Årgang2020
DruerRiesling
SmagsretningFyldig
Frugtig
Eksotisk
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Krydrede retter
Asiatisk
Orientalsk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT01231019
Andre har også købt
Gaveæske 6
Gaveæske 6
300,00
Kuffert 10
Kuffert 10
Før 764,00
575,00
Gavekurv 4
Gavekurv 4
850,00