Richland The Black Shiraz
Richland The Black Shiraz
Spændende Shiraz-vin fra Australien

Dette er ikke en typisk australsk Shiraz – en såkaldt “jar of jam”. Den er meget mere udtryksfuld og dyb. Vinen byder dog stadig på en lækker “fed” og solmoden frugt, tydelige noter af lakrids og vaniljetoner fra fadlagringen. Det der gør vinen spændende er at den også tøjles fuldstændigt perfekt af silkebløde tanniner og en frisk mineralsk syre i efterspillet. Vi anbefaler dig at drikke vinen til vinterens krydrede gryderetter. Den vil også være forrygende til grillet lam, bøf med pandestegte champignoner og modne oste.

Anmeldelser:

5 stjerner på flaskehalsen.nu:
"Er du til bløde og vanilleprægede vine fra eksempelvis Californien eller det sydlige Italien, så kunne du sagtens forsøge at udfordre dit geografiske vin-territorium med denne australske Shiraz. Den har nemlig den solrige og sødmefulde bund, der giver en fløjls-rar oplevelse, der er tilsat masser af krydderier og power. Der er en fin syre i afslutningen af smagsbilledet, og det giver en helhedsoplevelse af en vin, der kommer fint omkring i nuancerne uden at blive voldsom. En rigtig rar australier til prisen."

5 stjerner på vinavisen.dk:
"En tør rødvin med noter af blommer og bær, god krydring og bløde tanniner. Lang eftersmag. Flasken har skruelåg."

Om Calabria Family Wines:

Calabria Family Wines er en ny leverandør til Holte Vinlager. Vi har længe og grundigt ledt efter et australsk vinhus, som laver kvalitetsvine, der er til at betale. Det har vi fundet nu.  

Vingården er oprindeligt grundlagt af Francesco Calabria, i 1945 og i dag drives den videre med stor succes af hans fire børnebørn.  

Vis mere
Vis mindre

Richland The Black Shiraz

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14%
LandAustralien
OmrådeQueensland
VinhusCalabria Family Wines
Årgang2017
DruerShiraz
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilSimre/gryderetter
Julemad
And
Lam
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531705
Mest sete varer
Andre har også købt
Charles & Charles Zinfandel
Observer Varietal Carménère
Saronsberg Provenance Shiraz