Ribera del Duero - mixkasse
Ribera del Duero - mixkasse
Vi har i Danmark udviklet en hed romance med de nordspanske vine fra Ribera del Duero. Og selvfølgelig skal du have en forrygende mixkasse med vine derfra. Fra området der tidligere er blevet kåret til verdens bedste vindistrikt, får du her tre fantastiske smagsoplevelser fra vores mangeårige leverandør, Pradorey. Kassen kan blive din for kun 550,-. Du sparer 264 kroner!


Mix-kassen indeholder:Roble – 2016
Denne vin har en rigtig god fylde og så er den lidt ”fed” i stilen med en behagelig balsamisk krydret eftersmag. Tre måneder på egetræsfade afrunder vinen elegant og giver den en anelse vanilje i smagen.

Vinen er meget alsidig og kan nydes til de fleste retter. Vi anbefaler den især til tapasbordet med alskens oste og pølser.

90 point fra Guia Peñin og Bronze i Decanter

Verdejo Selección Especial – 2016
Hvis du holder af hvidvin med fadpræg, bliver du ellevild med denne vin. Elegant, men også intens og karakterfuld Verdejo-vin, hvor de søde krydrede aromaer fra fadlagringen finder fint sammen med noter af frisk grape og lime tilsat et eksotisk strejf af kiwi fra druen. Vinen er fyldig, cremet og i smuk balance.

Vi anbefaler at du drikker vinen ved cirka 10-12 grader i store glas. Den vil kunne klare de fleste serveringer med fisk og skaldyr i overlegen stil ligesom pastaretter og mellemlagredeoste også vil være et godt match.

Cuvée Premium – 2015
Her kan du smage en meget spændende vin der kommer med en nærmest feminin elegance, der lægger klar afstand til den meget mørke og voldsomme stil, som præger mange andre vine fra området. Den er saftig og med fin mineralitet nedenunder den charmerende frugt, der bliver anført af blommer og mørke kirsebær.

Som vinen får lidt luft, opdages også lakrids, chokolade og friske urter. Fadet er smukt integreret og tilfører vinen en flot kompleksitet. Perfekt til lam, vildt og saftige bøffer.

5 stjerner på flaskehalsen.nu
Vis mere
Vis mindre

Ribera del Duero - mixkasse

Før 814,00
550,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
LandSpanien
OmrådeRibera del Duero
VinhusPradorey
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse250 ml.
VarenummerSK0101
Mest sete varer
Andre har også købt
Sensommer-kassen
Sensommer-kassen
Før 822,00
499,00
Smag på Rhône-dalen
Smag på Rhône-dalen
Før 885,00
685,00
Viña Abba
Viña Abba
Fra 100,00