Rèserve de la Famille - Cognac 35 år
Rèserve de la Famille - Cognac 35 år
Her er tale om en enestående Cognac! - Rèserve de la Famille - Grande Champagne d `Ambleville fra Godet Cognac - bemærk leveres i en meget flot trækasse!Godet Cognac har en lang og fornem historie: Selskabets tradition for ekspertise og sans for innovation går helt tilbage til slutningen af det 16. århundrede, da Bonaventure Godet, som var en del af et hollandsk dynasti af handlende, grundlagde en filial i La Rochelle, Frankrig.Holland var på det tidspunkt den største importør af vine fra La Rochelle. Men vinen kunne ikke klare den lange rejse og de barske forhold. De hollandske handlende i La Rochelle kom op med idèen om, at destillere vinen. "Brandwihn" (brændt vin) blev født - snart kendt som Cognac. Og det blev øjeblikkelig så stor en succes for Godet, at Kong Henri IV personligt gav Godet ret til at bruge hans kongelige våbenskjold på Godet`s flasker, hvilket stadig kan ses på flaskerne i dag.Denne Cognac har Godet specielt udvalgt til spiritus elskere og livsnydere. Godet`s Famille Rèserve er producentes første valg af cognacer. Kvalitet er alene Cru af Grand Champagne AOC.

Aldring - 35 år i egetræsfade - alle egetræsfade er 2 år fra starten af modningsprocessen.Godet famililen har specielt udvalgt de nødvendige Eaux-de-vie for denne exceptionelle cognac i området omkring Ambleville, en lille landsby i cognacområdet. Druerne har her en solid karakter og dyb ægthed.Smagsnoter.Farve - ravgul - gylden.

Smagen - en ualmindelig flot balance der flot kombinerer harmonien og finessen i denne cognac. 

Vedholden smag og i slutningen kan du smage en anelse "orangechokolade" og lidt "læder".

Aroma - dens fængslende næse er fyldt med blomster og grillet dufte.Denne Cognac fik Bronze medalje Vin og Spiritus - London 1999.En Cognac som enhver cognac drikker vil elske at drikke!
Vis mere
Vis mindre

Rèserve de la Famille - Cognac 35 år

Før 1.295,00
995,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
VinhusGodet Cognac
Årgang
Flaskestørrelse70 CL
VarenummerP80010304
Mest sete varer
DE 3 ØER
DE 3 ØER Før 349,00
299,00
Citadelle Gin
Citadelle Gin 269,00
Ron de Caribe
Ron de Caribe Før 449,00
349,00
Plantation 20th Anniversary
Plantation 20th Anniversary Før 499,00
399,00
Andre har også købt
DE 3 ØER
DE 3 ØER
Før 349,00
299,00
Ledaig Gordon & Macphail
Caol Ila Single Malt 13 år