R2 Riesling
R2 Riesling
Glem alt om halv sød Piesporter - her får man den rigtige tyske hvidvin med tørhed og frisk syre!

Ren Riesling fra Geisenheim i Rheingau. Druerne er nøje udvalgte, håndplukkede, og kommer fra granitholdig jord med skifer. Gæringen foregår i ståltanke. Her får man den klassiske tørre Riesling med et tydeligt mineralsk præg og perfekt harmoni imellem syre og frugt.

Vinen er meget frisk og klar, og er slank i stilen, med duft af friske blomster, let skifer og melon. I smagen får du masser af citrusfrugt og let abrikos. Vinen har en frisk mundrensende finish med god struktur og syre.

Prøv den til ”alt godt fra havet” og nyd den gerne ved cirka 8 grader.

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!Vis mere
Vis mindre

R2 Riesling

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %11%
LandTyskland
OmrådeRheingau
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2016
DruerRiesling
SmagsretningTør
Frisk
Mineralsk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT01131007
Mest sete varer
Andre har også købt
Kuffert 8
Kuffert 8
Før 907,00
729,00
Kuffert 9
Kuffert 9
Før 769,00
599,00
Whissin Whisky (alkoholfri)