Prunier - XO Decanter
Prunier - XO Decanter
Prunier XO Decanter (XO - Extra Old - kræver en alder på mindst 10 år)

Denne cognac repræsenterer kontinuitet inden for Pruniers traditioner, og fremkalder den type af cognacs, som firmaet solgte for over 100 år siden – afbalanceret og med en tydelig bitterhed i smagen.
Farven er ravgul, og duften byder på intense aromaer af lys tobak, læder, nødder, tørret frugt, og lakridset egetræ. Smagen er blød, og afrundet af elegante tanniner. Der opdages elementer af karamel, kakao, chokolade, og kanel. Eftersmagen er yderst behagelig, og efterlader munden ”ren”.

Prunier er beliggende i hjertet af byen Cognac. Gennem 5 generationer, og til stadighed, perfektionerer man her den ædle drik, der er velkendt over hele verden. De ubegrænsede aspekter i druerne og deres nuancerede og komplekse aromaer, kommer alle til fornemt udtryk i de forskellige Cognacs, som fremstilles hos Prunier.
Det første medlem af Prunier familien som startede i cognac-branchen var Jean Prunier (1665-1732) - en handelsmand fra La Rochelle, den vigtigste havneby for handel i disse dage. Han var en berømt cognac ekspert, som også begyndte salg og forsendelse af disse til hele verden omkring 1700-tallet. Firmaet har været ejet af forskellige generationer af Prunier familien. Hovedkontoret forblev i La Rochelle indtil begyndelsen af det 19. århundrede, hvor de flyttede til byen Cognac, i nye lokaler og hvor virksomheden stadig har adresse i dag. Siden 2009 har Stéphane Burnez haft ansvaret for familievirksomheden Prunier, som er kendt for sin store ekspertise og lange erfaring i cognac-branchen.
Vis mere
Vis mindre

Prunier - XO Decanter

695,00
   På lager
Antal
TypeSpiritus
LandFrankrig
DruerUgni Blanc
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80010213
Mest sete varer
Mission Gin
Mission Gin 329,00
Calvados Fine
Calvados Fine 199,00
Guimard XO Cognac
Guimard XO Cognac Før 699,00
499,00
Prunier VS
Prunier VS 275,00
Andre har også købt
Tres Agaves Blanco Tequila
Grappa XO
Grappa XO
329,00
Amaro Sibona
Amaro Sibona
129,00