Prosecco DOC
Prosecco DOC
Skøn Prosecco der bevæger sig smukt i det vanskelige krydsfelt mellem det syrligt friske og det tunge søde. Vinen har et friskt udtryk, en lys, strågul farve med grønlige nuancer.
Mild frugtagtig i duften som minder om modne vilde æble og duften af akacie blomster. Flot let afslutning, der stadig har frugtsødme, og dermed en fin og let tilgængelighed.

Servér den ved ca. 8-10 grader i høje slanke glas - så bevarer vinen sin aroma og smag. Det er en mousserende vin der passer til mange forskellige retter, eksempelvis skaldyr, fisk og lette forretter. Og naturligvis også som et festligt glas i utide!

Druerne til denne Prosecco DOC, er høstet manuelt i midten af september.  Efter en blød udblødning af druen og efter gæringen lagres vinen i 3 måneder i flasken før den frigives til salg.

Brug denne sammen med Aperol og få en super kvalitet Spritz.

Spumanti Valdo:
Det mest ambitiøse Prosecco firma, med rødder der går 100 år tilbage. Innovative, moderne og med respekt for historien, laver de Prosecco i topkvalitet til priser der er yderst skarpe. I disse år oplever vi en kæmpe interesse for netop Prosecco – smag her hvorfor!Vis mere
Vis mindre

Prosecco DOC

   På lager
Antal
Alc %11%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusSpumanti Valdo
DruerGlera
SmagsretningFrugtig
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lette forretter
Flaskestørrelse75 cl.
TypeMousserende
VarenummerT01331103
Mest sete varer
Hverdagens Rosévine
Hverdagens Rosévine Før 525,00
340,00
Hverdagens Hvidvine
Hverdagens Hvidvine Før 476,00
340,00
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine Før 460,00
340,00
Andre har også købt
Aperol
Aperol
Før 129,00
119,00
Cava Rosado Brut
Cava Rosado Brut
Fra 79,00
Moscato Spumante Dolce