Prosecco DOC "Etichetta Nera"
Prosecco DOC "Etichetta Nera"
Skøn Prosecco der bevæger sig smukt i det vanskelige krydsfelt mellem det syrligt friske og det tunge søde. Vinen har et friskt udtryk, en lys, strågul farve med grønlige nuancer.
Mild frugtagtig i duften som minder om modne vilde æble og duften af akacie blomster. Flot let afslutning, der stadig har frugtsødme, og dermed en fin og let tilgængelighed.

Servér den ved ca. 8-10 grader i høje slanke glas - så bevarer vinen sin aroma og smag. Det er en mousserende vin der passer til mange forskellige retter, eksempelvis skaldyr, fisk og lette forretter. Og naturligvis også som et festligt glas i utide!

Druerne til denne Prosecco DOC, er høstet manuelt i midten af september.  Efter en blød udblødning af druen og efter gæringen lagres vinen i 3 måneder i flasken før den frigives til salg.

Brug denne sammen med Aperol og få en super kvalitet Spritz.

Spumanti Valdo:
Det mest ambitiøse Prosecco firma, med rødder der går 100 år tilbage. Innovative, moderne og med respekt for historien, laver de Prosecco i topkvalitet til priser der er yderst skarpe. I disse år oplever vi en kæmpe interesse for netop Prosecco – smag her hvorfor!Vis mere
Vis mindre

Prosecco DOC "Etichetta Nera"

   På lager
Antal
TypeMousserende
Alc %11%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusSpumanti Valdo
DruerGlera
SmagsretningFrugtig
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lette forretter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01331103
Mest sete varer
Andre har også købt
Silvia Cellars Chardonnay
Moscato Spumante Dolce
Anniversario
Anniversario
Fra 49,00