Beauvignac Syrah Rosé
Beauvignac Syrah Rosé
Fantastisk flot og velsmagende rosé fremstillet på 100% Syrah af det mest anerkendte kooperativ i Sydfrankrig.

Dyb rosa farve med livlige pink undertoner.  Aroma som minder en om solbær og knuste røde frugter. Smagen er ung og livlig med god frugtsmag, og  vinen har en eftersmag du vil dvæle længe ved.

Særdeles velegnet til kraftigere fiskeretter eller lyse kødretter. Men passer også fint sammen med salater, pastaretter eller blot som en aperitif, der fornemmer man rigtig den meget elegante smag.

Bør serveres ved en temperatur omkring 12°C.

CAVE LES COSTIÈRES DE POMEROLS:

Dette kooperativ blev grundlagt i 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Kooperativet består af 320 vinavlere, der dækker et område på 760 ha., hvoraf 230 er klassificeret som A.O.C. Coteaux de Languedoc Blanc Picpoul de Pinet. Området ligger ud til Middelhavet 150 km. fra den spanske grænse og 45 km. fra Montpellier.

Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet.

Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet A.O.C. Picpoul de Pinet Hugues de Beauvignac stadigt modtager guld, sølv og bronce ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.Vis mere
Vis mindre

Beauvignac Syrah Rosé

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusLes Costières de Pomèrols
Årgang2020
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Kylling
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRosé
VarenummerT00711115
Andre har også købt
Beauvignac Sauvignon Blanc
Beauvignac Picpoul de Pinet
Beauvignac Viognier