Yealands Estate Pinot Noir Winemaker's Reserve
Yealands Estate Pinot Noir Winemaker's Reserve
Vinen har en flot lys rubinrød farve. Næse af røde kirsebær, violer og eksotiske krydderier. Ganen er saftig med moden frugt og fede, silkebløde tanniner, der afrunder vinen rigtig flot. Vinen har lagrings potentiale op til 10 år.

Årgang 2015:

6 stjerner på flaskehalsen.nu, december 2018:
”Åh ja, det er simpelthen så lækkert dette her. Yealands Estate fra New Zealand er blandt mine favoritter, når det gælder Pinot Noir-vine fra det spændende land med det cool klima på den helt modsatte side af jordkloden. Der er intet mindre end 14% alkohol i denne vin, der alligevel holder balancen i de fine nuancer. Men det er den bløde, saftige og frugtrige stil, der først er slående, og med en smule lakrids i enden er der nuancer hele vejen igennem. Det er en vin med en aldeles fremragende og storladen helhed, som gør den til en outstanding Pinot Noir i sin prisklasse.”

5 stjerner på vinavisen.dk uge 34 2017:
"En dejlig, vellavet Pinot-rødvin med en ret kraftig, blød smag, der kan matche selv lidt fyldige retter."

EB: 91 POINT
"Moden, parfumeret, mørk frugt med skovbæryoghurt i kanten. Stringent, fyldig frugt i smagen, mørk og saftig. God, spicy kompleksitet."
Yealands Estate:

I vingården arbejdes der hårdt på at beskære og udvælge de bedste druer til denne Pinot Noir. De udvalgte druer håndplukkes langt nede da de har fået mindst sol og derfor modnet langsomt, hvilket giver en mere kompleks vin med flere tanniner. 15% af druerne lagres 12 måneder på nye franske egetræsfade, 50% i to år  gamle franske egetræsfade og 35% i tre år gamle franske egetræsfade.


Vis mere
Vis mindre

Yealands Estate Pinot Noir Winemaker's Reserve

   På lager
Antal
Alc %14%
LandNew Zealand
OmrådeMarlborough
VinhusYealands Family Wines
Årgang2016
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Krydret
Kompleks
Elegant
Velegnet tilKalv
Lam
Fuglevildt
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se videoYealands Wines 2020
VarenummerT00531473
Mest sete varer
Andre har også købt
Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Før 756,00
595,00
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel
Fra 49,00
Saronsberg Shiraz
Saronsberg Shiraz
Fra 220,00