Joel Gott Pinot Gris Oregon
Joel Gott Pinot Gris Oregon
Joel Gott Pinot Gris Oregon

Fra Oregons mest udviklede vinområde, Willamette Valley, kommer Pinot Gris druerne fra, til denne udsøgte hvidvin. Pinot Gris er en drue der er særlig følsom overfor høje temperaturer, og derfor sørger Joel Gott for at købe druer fra højtbeliggende marker, hvor vinden er med er med til at nedkøle druerne. Det giver en perfekt syrebalance og friskhed i vinen.

I duften findes æbler, moden fersken og blomsterhonning. Smagen er sprød og byder på pære, efterfulgt af en let sødme af melon. Vinen sluttes af med en lang afbalanceret citrussmag. Prøv den til salat, skaldyr eller milde oste. Vinen nydes bedst ved cirka 8-10 grader.


Joel Gott Wines er beliggende i Saint Helena, Californien. Vingården blev etableret i 1996.
Da Joel Gott i begyndelsen af 1990’erne var manager for Palisades Market, bemærkede han at der var en stigende efterspørgsel på kvalitetsvine. Efter at have arbejdet på Kenwood Winery, i Sonoma County, og med en familiehistorie indenfor vinbranchen, følte Joel sig sikker på, at han kunne efterkomme dette behov. I 1996 købte Joel nogle få tons Zinfandel druer, af hans gode ven og vinavler, Tom Dillian. Med hans kone, Sarah, der er ønolog, fremstillede Joel sin første vin: Dillian Ranch Amador County Zinfandel.
Vinen modtog stor ros fra blandt andre Robert Parker og Wine Spectator, hvilket var al den opmuntring, Joel behøvede for at fortsætte sit vineventyr.
Siden begyndelsen har Joel Gott Wines altid udvalgt druer fra opadkommende vinregioner i Californien, Oregon og Washington State. Druerne blendes for at opnå større balance, renhed, kompleksitet og elegance i vinene. Målet er klart: vinene skal være udtryksfulde og madvenlige. Og til gode priser!
Vis mere
Vis mindre

Joel Gott Pinot Gris Oregon

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeHvidvin
LandUSA
OmrådeOregon
VinhusJoel Gott
Årgang2015
DruerPinot Gris
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP16113115
Mest sete varer
Andre har også købt
Royal Oporto Rosé
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel
Fra 47,50
Blanc de Blancs Demi-Sec