Pimpala Road Chardonnay
Pimpala Road Chardonnay
Geoff Merrill har med denne vin produceret en ærketypisk sydaustralsk Chardonnay med ungdommelige grønne nuancer. Komplekse aromaer af ristet toastbrød og vanilje fra fadlagringen, er flot integreret med en frisk blød citrus afslutning. Druerne er høstet fra marker i McLaren Vale og Coonawarra. Denne hvidvin udvikles over tid, og er perfekt modnet nu!
Prøv den til kylling, and, bløde oste, skaldyr, og Thai inspireret mad.

Geoff Merrills omfattende erfaring som vinmager begyndte i Australien hos B. Seppelt and Sons, før han rejste til Stellenbosch i Sydafrika. Da han kom hjem til Australien, fortsatte han karrieren hos Chateau Reynella og Hardy's. Efter at have opbygget et ry som fremstiller af innovative og elegante vine, etablerede Geoff sig med sit eget firma i 1980. Han opnåede hurtigt succes både i Australien og internationalt. Som førende i den hjemlige vinindustri, fik Geoff også et internationalt ry, senest som konsulterende ønolog i Italien og som en respekteret bedømmer af vine i Australien og “overseas“. Siden 1980 har Geoff Merrill Wines med succes deltaget i nationale og internationale vinkonkurrencer, og har vundet ikke mindre end 23 pokaler, 111 guldmedaljer, 280 sølv og 830 bronze!

Filosofien hos Geoff Merrill har altid været, og vil altid være den, at vinproduktionen skal resultere i udtryksfulde vine der kendetegner området og klimaet, og som ikke skal påvirkes for meget af winemakerens indblanding. Gode vine er et spørgsmål om balance, og passionen for det elegante, nuancerede, og harmoniske, er altid veldokumenteret i Geoff Merrills vine. 

 
Vis mere
Vis mindre

Pimpala Road Chardonnay

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %13%
LandAustralien
OmrådeSydaustralien
VinhusGeoff Merrill
Årgang2013
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Velegnet tilSkaldyr
Asiatisk
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631047
Andre har også købt
Curis Valley Pinot Noir Private Reserve
Curis Valley Chardonnay Reserve
Pradorey RED
Pradorey RED
Fra 50,00