Piemonte Mixkasse
Piemonte Mixkasse
Elsker du italiensk vin – navnligt rødvin fra Piemonte? Så har vi her et uhørt flot tilbud til dig. Vinene er oprindeligt lavet til anden side, men de er aldrig blevet aftaget. Det blev vores – og nu dit held! De sælges normalt til en langt højere pris og du har altså her muligheden for at gøre et kup af de helt store.

Mixkassen indeholder:Barbera d'Alba – 2016
Barbera er hverken Italiens mest kostbare eller fornemmeste vin. Men INGEN rødvin er mere alsidig og velvalgt, når der skal vælges vin til de klassiske italienske retter. Fra parmaskinke, pølse og ost til osso buco, bolognese og pizza – Barbera er bare bedst! Denne Barbera-vin er meget ”ærlig”, idet den ikke er blevet påvirket for meget af fadlagring. Den har en god tyngde, varme og en fin elegant eftersmag.

Langhe Nebbiolo – 2016
Udtrykket i denne velstrukturede vin er klassisk Nebbiolo med den høje syre, tannin og alkohol samt en duft af roser. Vinen er meget aromatisk, meget elegant og så charmerende, at man griber sig i slet ikke at savne de langt mere kostbare vine fra Barolo og Barbaresco. Prøv den gerne til braiserede svinekæber med bacon og grønærter eller til grillede lammekoteletter med ratatouille. Vinen har godt af luft – hæld den gerne på karaffel en times tid inden servering.

Langhe Rosso – 2016
Herlig – ja, næsten munter vin, der smukt forener den lidt kantede, men mere umiddelbare og tilgængelige Barbera og til sidst den fine elegante og frugtige Dolcetto. Farven er rubinrød med violette strejf, og duften er på én gang vinøs og frugtig. En usædvanlig harmonisk vin med en forfriskende, behagelig og vedvarende smag, der kan nydes til et utal af retter lige fra den friskkogte pasta med masser af søde tomater og over til den velstegte røde bøf skåret fra en tørmodnet okse.
Vis mere
Vis mindre

Piemonte Mixkasse

Før 614,00
350,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeMix-kasse
LandItalien
OmrådePiemonte
Årgang2016
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerP12051810
Mest sete varer
Andre har også købt
Château de Santenay Beaune 1er Cru
Pommard Petit Clos Monopole
Bourgogne-Rouge
Bourgogne-Rouge
Fra 125,00