Dutcher Crossing Petite Sirah
Dutcher Crossing Petite Sirah
Dutcher Crossing Petite Sirah

Hos Dutcher laves kun de bedste vine – og det bevises her. Denne vin er lavet på Petite Sirah – en drue som kun gror i USA, og som oftest kun bruges i blandinger.

Druen har intet at gøre med Syrah, da Petite Sirah er mere tanninholdig og langt mørkere i farven. Vinen har en majestætisk karakter, der afspejles i en eksemplarisk dybde og kompleksitet. Den er tæt på kulsort i farven, duften er forførende intens, og i smagen findes sort frugt, cigarboks, grafit og jod. De saftige frugter danser livligt på tungen, og afløses af fløjlsbløde tanniner. Simpelthen ypperligt!

Vi anbefaler at du hælder vinen på karaffel en time inden servering. Drik gerne vinen ved cirka 17-18 grader. Den sprudler især i selskab med grillet lam, krydrede gryderetter og kraftige, modne oste. Kunne du tænke dig en anderledes og bjergtagende oplevelse til din julemad – så er vinen også fuldstændig uovertruffen til dette!


Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.
Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd!
Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg.
Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård. Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!
Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende...
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Petite Sirah

299,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2014
DruerPetite Sirah
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531625
Mest sete varer
Edizione
Edizione Fra 200,00
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00