Superklassisk rosé fra det sydlige Rhône!
Rosévinene hører hjemme i Sydfrankrig. Her domineres vinene typisk af Grenache Noir-druen, men man anvender også en lang række andre sorter, som trives i sydens varme.
Med Paul Blissons rosé får du et helt klassisk blend af 80% Grenache Noir og 20% Syrah, som skaber det helt ideelle roséudtryk. Drik rosé fra den rigtige flaske - nemlig magnumflasken!
Vinens karakter:
Dejlig alsidig rosévin, med god balance mellem frugt og syre. Lys, elegant og med smag af jordbær og hindbær. Fyldig vedvarende eftersmag med et mildt strejf af sødme.
Hvad er vinen velegnet til?
Denne rosé er ideel til salater, fisk og som aperitif.
Serveringstemperatur cirka 10 grader.
Sådan er vinen fremstillet:
Druerne høstes ved en optimal modningsgrad, hvorefter de altid afstilkes. Efter en kold maceration, som udtrækker den gode farveintensitet, bliver mosten separeret fra drueskallerne. Den alkoholiske gæring begynder efter at mosten er faldet til ro under kølige temperaturregulerede forhold, hvilket fremhæver den frugtige karakter.