Påskekurv
Påskekurv
Påskekurven bugner af lækre sager! Det er faktisk en opgradering af vores ”Påskekasse”, så ud over de seks fantastiske vine, får du en fantastisk gin fra vores H.C. Andersen-serie. Nemlig Grapewine Gin (værdi 249,-). Og for at toppe kurven med lidt godter til den søde tand, så får du også superlækker kvalitetschokolade til en værdi af 99 kroner.

Kurven får du til en helt eventyrlig flot pris, og du sparer hele 561 kroner!

Kurven indeholder:

Muscadet Sur Lie – 2017 Château de la Chesnaie
Frisk og mineralsk vin lavet på druen, Melon de Bourgogne. Vinen er ikke fadlagret, men den har lagret cirka 12 måndeder, "sur lie", dvs. på bundfald efter gæringen. Det er med til at give vinen noget mere fylde og karakter.

90 point og GODT KØB i Din Vin Guide
5 stjerner i Ekstra Bladet

Chardonnay – 2018 Silvia Cellars
Forrygende fuldfed Chardonnay! Duften er frisk med æble og fersken, og smagen er klassisk californisk med masser af vanilje, egetræ og røgede noter. Drik den ved 8-10 grader og gerne til laks, makrel eller kylling.  Superlækkert!

Domaine Champelle – 2018 Provence Rosé
Klassisk rosé fra Provence - raffineret og elegant som få. Vinen byder dig på den reneste smag af højrøde jordbær, friske hindbær og lyse kirsebær. Den kommer helt til sin ret som aperitif, men er også en oplagt ledsager til det nordiske køkken eller små lette serveringer.

Côtes du Rhône – 2018 Roger Perrin
Denne vin er ”kun” klassificeret som en Côtes du Rhône, hvilket kan oversættes til skråningerne omkring Rhône. Men tag ikke fejl - det er en forbavsende god vin! En lækker bærfrugt er flot kombineret med krydderi af kaffe og peber. En behagelig og afrundet eftersmag fuldender vinen elegant.

5 stjerner og GODT KØB i Ekstra Bladet!

Ebrius – 2018 Governo IGT
Perle fra Toscana lavet på Sangiovese og tørrede Merlot-druer. Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Den lange behagelige eftersmag er elegant indrammet af silkebløde tanniner, der aldrig bliver bitre.

Late Harvest – 2013 Grand Reserve
Lækker dessertvin der egner sig til frugt-, kage- og isdesserter, samt oste. Man længes straks efter endnu en mundfuld!

H.C. Andersen – Grapewine Gin
Enebærrene suppleres af både druer og grapefrugt, hvilket giver en skøn citrusagtig friskhed i smagen. Kan nydes rent og i cocktails.

+ chokolade til en værdi af 99 kroner.


Vis mere
Vis mindre

Påskekurv

Før 1.360,00
799,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VarenummerHV0072
Mest sete varer
Andre har også købt
Hyggekurv
Hyggekurv
Før 796,00
650,00
Smagen af Forår
Smagen af Forår
Før 795,00
499,00
Kuffert 11
Kuffert 11
Før 684,00
549,00