Holte Vinlager Otterup

Jeg hedder Henning Longet og elsker god mad og vin, så da jeg trængte til nye udfordringer, blev det en vinforretning kombineret med lækre delikatesser. Vi sælger også brugskunst og lidt specielt dametøj og 50'erkjoler, som min kone Pia er behjælpelig med, når hun har tid. Hun ejer lokalavisen Lokal Journalen, som udkommer på hele Nordfyn og en del af Odense.

Vores mantra er at give kunderne den bedste oplevelse ved at handle i vores forretning. Her skal være fyldt med lækkerier for enhver smag og pengepung. God betjening, en hyggelig sludder og ofte mulighed for at smage på nogle gode dråber, det er planen for butikken. Vi byder også på vinsmagninger med forskellige temaer så ofte, som det er muligt, og har også planer om andre spændende tiltag - kort efter åbningen i november 2014 bød vi på det første arrangement, en vinsmageaften for piger kombineret med modeshow, hvor fem af byens butikker inspirerede til julens fester.

Kombinationen af vin, delikatesser og brugskunst giver også mulighed for, at vi kan lave gavekurve i mange variationer, så uanset om man skal bruge en gavekurv til en fødselsdag, en reception, firmagaver, julegaver, værtindegaver eller hvad det nu måtte være, så kan vi altid sammensætte det helt rigtige.

Først og fremmest er det dog de gode vine fra Holte Vinlager, som det hele handler om. God vin til gode priser, hvilket der er rig mulighed for, når specialisterne køber ind for os over hele verden. Kunderne har fra dag et taget rigtig godt imod butikken, og vi vil gøre vores allerbedste for, kundernes tilfredshed fortsætter.

Der er gode parkeringsforhold lige ved butikken, og vi hjælper dig altid med at bære dine varer ud til bilen, hvilket gør dit køb hurtigere og nemmere.

Fragtfri levering:
Holte Vinlager i Otterup leverer fragtfrit ved køb af min. 36 flasker i følgende postnumre: 5450

Se åbningstider og hvor vi bor