Observer Varietal Sauvignon Blanc
Observer Varietal Sauvignon Blanc

Frisk og "sprød" opfrisker fra Chile


Hensigten med denne hvidvin har været at skabe en frisk, let drikkelig vin med en sprød syre og en imødekommende frugt præget af citrus og lettere tropiske noter. Det er lykkes til fulde!

Vinens karakter:

Lys grønlig farve og duft af ferskner og citrus. I smagen opdages fersken, passionsfrugt , hyldeblomst og strejf af citrus. Flot syrebalance og karakteristisk Sauvignon Blanc eftersmag.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen smager fantastisk, når du trænger til et glas forfriskende hvidvin. Den er meget alsidig og kan bruges til de fleste skaldyrs og fiskeretter.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Sauvignon Blanc, og er ikke blevet fadlagret.

Om producenten:

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!

Vis mere
Vis mindre

Observer Varietal Sauvignon Blanc

   På lager
Antal
Alc %13%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2019
DruerSauvignon Blanc
SmagsretningFrisk
Eksotisk
Halvtør
Mild
Velegnet tilAperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
Se video
VarenummerT00631279
Mest sete varer
Andre har også købt
Observer Varietal Chardonnay
Observer Pinot Noir Reserve
Cantorum Chardonnay