Observer Pinot Noir Reserve
Observer Pinot Noir Reserve
Charles Darwin, den store inspirator for Darwin Vineyards var en ivrig observatør, en mand drevet af nysgerrighed og en tørst efter viden og opdagelse - uden sidestykke. Observer-serien er en hyldest til den higen efter at se dybere - og dermed opdage flere lag i vinen, og ikke kun overfladen. For netop vin består af forskellige nuancer af farve, aroma og smag. Vi håber, når du smager vinene, at du vil påbegynde denne rejse og opdage de unikke egenskaber, der gør Observer-vinene helt specielle.

Reserve Pinot Noir har en flot lys kirsebær farve. Duften er udtryksfuld og byder på jordbær og noter af røget træ. Smagen er saftig og har en fløjlsblød tekstur, takket være de milde og afrundede tanniner.

Vinen er særdeles velegnet til tapasbordet!

3 måneders fadlagring på franske egetræsfade giver vinen en elgant og kompleks karakter.

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!
Vis mere
Vis mindre

Observer Pinot Noir Reserve

   På lager
Antal
TypeRødvin
Vægt1 Kg.
Alc %13,5%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2019
DruerPinot Noir
SmagsretningFrugtig
Mild
Elegant
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kylling
Tapas
Ostebord
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531547
Andre har også købt
Terre de Brume
Terre de Brume
Fra 59,00
Beefsteak Club Beef & Liberty
Las Acequias Malbec Oak