Observer Grand Reserve Chardonnay
Observer Grand Reserve Chardonnay

Klassehvidvin fra Chile!


Når du vil have en ekstraordinær hvidvinsoplevelse, er dette vinen du skal gå efter. Den er fed, nærmest olieret i stilen, og smagen er i top.

Anmeldelse af årgang 2017:

5 stjerner og UGENS BEDSTE KØB i EB, august 2019.

Vinens karakter:

Flot gylden farve. Lækker duft af lyse, modne frugter, der går igen i smagen. Vinen har en god fedme og friskhed, der samlet giver en fin balance. Det klassiske strejf af "smør", som betyder fadlagring, stikker let frem og gør vinen endnu mere delikat.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil være meget egnet til solide fiskeretter med kraftig sauce til. Den vil også være supergod til oste der smager af noget, samt til lettere kødretter.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Chardonnay og så er den blevet fadlagret i 7 måneder.

Om producenten:

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!

Charles Darwin, den store inspirator for Darwin Vineyards var en ivrig observatør, en mand drevet af nysgerrighed og en tørst efter viden og opdagelse - uden sidestykke.

Observer-serien er en hyldest til den higen efter at se dybere - og dermed opdage flere lag i vinen, og ikke kun overfladen. For netop vin består af forskellige nuancer af farve, aroma og smag. Vi håber, når du smager vinene, at du vil påbegynde denne rejse og opdage de unikke egenskaber, der gør Observer-vinene helt specielle.
Vis mere
Vis mindre

Observer Grand Reserve Chardonnay

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,5%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2018
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilFisk
Solide forretter
Smagfulde oste
Fisk fra grillen
Fisk med kraftig sauce
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631287
Mest sete varer
Andre har også købt
Langhe Bianco
Langhe Bianco
Fra 70,00
Pradorey Rosado
Pradorey Rosado
Fra 100,00
Observer Reserve Chardonnay