Muscat de Rivesaltes
Muscat de Rivesaltes
Muscat de Rivesaltes fremstilles udelukkende af Muscat-druer, hvor der tilsættes druesprit for at stoppe gæringen. Vinen bevarer derved sin sødme, mens en kort lagringstid er med til at bevare vinens friskhed og aroma.

Muscat de Rivesaltes har en helt lys, gulgylden farve og parfumerede aromaer af friskplukkede druer, gule og eksotiske frugter, citrus, orangemarmelade, pære, fersken, abrikos, melon og blomster, især roser. Smagen er sød, fyldig og fed med lav syre, men med en frisk, saftig frugt.

70% Muscat d'Alexandria, 30% Muscat á Petits Grains.Muscat de Rivesaltes er drikkemodne, når de købes. Muscat de Rivesaltes er bedst at drikke helt ung, mens vinens friske, frugtige druekarakter er i behold. Skulle man glemme en flaske, kan de kraftige Muscat de Rivesaltes selv efter 10 år dog drikkes.Denne dessertvin bør drikkes af almindelige vinglas og gerne kold, temperatur omkring 8-10°C.Muscat de Rivesaltes er meget alsidig og kan bruges til en mængde forskellige retter som: Foie Gras Terrine eller stegt Foie Fras, Indisk eller thailands mad, blåskimmel - eller gedeost, desserter, frugtsalater, tærter,pandekager med friske eller syltede gule eksotiske frugter, is eller sorbet eller blot som apèritif. Château de Caladroy begyndte at aftappe vin på ejendommen i 1920'erne. Slottet var en del af kongedømmet Mallorca's grænse, og den ældste del af slottet er fra det 12 århundrede. Vinmarkerne ligger i bakkerne over Perpignan i det franske Catalonien, et vildt, vindomsust område, der grænser op til de snedækkede Pyrenæerbjerge.Vis mere
Vis mindre

Muscat de Rivesaltes

119,00
   På lager
Antal
TypeDessertvin
Vægt1 Kg.
Alc %15,5%
LandFrankrig
OmrådeRoussillon
VinhusChâteau De Caladroy
Årgang2018
DruerMuscat
SmagsretningFyldig
Sød
Eksotisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT02431001
Andre har også købt
Recioto - Benedetti
Frederiksdal Late Bottled
Farnito Vinsanto 1999