Mur-Mur-Ium smagekassen
Mur-Mur-Ium smagekassen
Vi har udvalgt de seks bedste vine fra Domaine Mur-Mur-Ium, samlet dem i en kasse og lavet et kanontilbud til dig - så har du muligheden for at smage på Ventoux-vine i absolut verdensklasse. Vingården ligger ved foden af Mont Ventoux og hvis bjergets navn lyder bekendt, er det måske fordi det ofte lægger skråninger og hårnålesving til konge-etapen i Tour de France. Konge-vin sikrer du dig også med denne fantastiske smagekasse!

Smagekassen indeholder:Roussanne – 2014
Fortræffelig hvidvin! Den er lavet på den grønne drue Roussanne, der giver hvidvine af ypperlig karakter. Høstudbyttet er meget lavt – men giver til gengæld en exceptionel høj kvalitet. Her er du helt på niveau med en top vin fra Bourgogne – men de koster typisk mellem 300 - 500 kroner!

Grenache Grandiose  – 2017
Vinen er lavet udelukkende på Grenache druer, håndhøstet fra gamle vinstokke. Druerne er høstet senere end normalt. Det giver større koncentration, intensitet og fedme, til vinen. Smagen præges af modne sorte bær, mørk chokolade, markchampignon og provencalske krydderurter. Vinen har fine, bløde tanniner som giver den en harmonisk afslutning. Særdeles velegnet til vinterens simreretter.

Cuvée Niels Oscar – 2017
Vinen med det danskklingende navn har været vores bedst sælgende Rhône vin i mange år. Det er en kraftfuld og kompleks vin, som virkelig har meget at byde på.  En flot smagspalet af kirsebær, sveskeblommer, peber, lakrids og et snært af eukalyptus, fylder munden. Det er ganske enkelt en vin der smager af mere!

Merlot Elixir  – 2014
Meget koncentreret og intens Merlot-vin. Druerne er sent høstet, for at opnå maksimal aromatisk volume. Farven er dyb rød, og duften er meget ekspressiv af modne sorte og røde frugter. Smagen er frugtrig, med silkebløde tanniner, og krydrede noter. Velegnet til lammekød, grillede grøntsager og and.

Syrah Sublime – 2014
Denne vin er lavet på 100% Syrah. I modsætning til Cuveé Niels Oscar og Grandiose, fra samme producent, så har vinen en mere feminin og elegant profil, dog stadig med masser af fylde og moden frugt. Den tåler sammenligning med en god Saint Joseph eller Côte Rôtie fra det nordlige Rhône.

Cuvée Extrem – 2014
Flagskibet fra Domaine Mur Mur Ium - sikke en kraftkarl! Den er lavet på Grenache og Syrah, der er håndhøstet fra over 75 år gamle vinstokke. Vi anbefaler, at du hælder den på karaffel en time inden servering og husk at brug store rødvinsglas. Prøv den til lam, simreretter eller traditionel julemad – det vil du ikke fortryde!
Vis mere
Vis mindre

Mur-Mur-Ium smagekassen

Før 835,00
599,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeMix-kasse
Vægt6 Kg.
LandFrankrig
OmrådeSyd-Rhône
VinhusDomaine Mur-Mur-Ium
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerT00831121
Mest sete varer
Andre har også købt
Roussanne Blanc
Roussanne Blanc
Fra 100,00
Cuvée Niels Oscar
Cuvée Niels Oscar
Fra 85,00
Sensommer-kassen
Sensommer-kassen
Før 822,00
499,00