Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium er ejet af Anne Brinkløv, som er dansker. Vingården ligger på sletten, ved foden af Mont Ventoux - som for de fleste Tour de France-entusiaster er kendt som ”det skaldede bjerg”. Lige præcis her er der optimale vækstbetingelser for især Grenache-druen. Interessant og opsigtsvækkende er det, at man hos Mur Mur Ium lader druerne hænge længere tid på vinstokkene, end andre producenter, for på den måde at opnå optimal modenhed, som giver mere frugt og fedme, til deres vine. Med dette forrygende blend får du muligheden for at smage deres allerbedste vine.

Smagekassen indeholder:Roussanne – 2014
Fortræffelig hvidvin! Den er lavet på den grønne drue Roussanne, der giver hvidvine af ypperlig karakter. Høstudbyttet er meget lavt – men giver til gengæld en exceptionel høj kvalitet. Her er du helt på niveau med en top vin fra Bourgogne – men de koster typisk mellem 300 - 500 kroner!

Cuvée Niels Oscar – 2017
Vinen med det danskklingende navn har været vores bedst sælgende Rhône vin i mange år. Det er en kraftfuld og kompleks vin, som virkelig har meget at byde på.  En flot smagspalet af kirsebær, sveskeblommer, peber, lakrids og et snært af eukalyptus, fylder munden. Det er ganske enkelt en vin der smager af mere!

Grenache Grandiose  – 2017
Vinen er lavet udelukkende på Grenache druer, håndhøstet fra gamle vinstokke. Druerne er høstet senere end normalt. Det giver større koncentration, intensitet og fedme, til vinen. Smagen præges af modne sorte bær, mørk chokolade, markchampignon og provencalske krydderurter. Vinen har fine, bløde tanniner som giver den en harmonisk afslutning. Særdeles velegnet til vinterens simreretter.

Merlot Elixir  – 2014
Meget koncentreret og intens Merlot-vin. Druerne er sent høstet, for at opnå maksimal aromatisk volume. Farven er dyb rød, og duften er meget ekspressiv af modne sorte og røde frugter. Smagen er frugtrig, med silkebløde tanniner, og krydrede noter. Velegnet til lammekød, grillede grøntsager og and.

Syrah Sublime – 2014
Denne vin er lavet på 100% Syrah. I modsætning til Cuveé Niels Oscar og Grandiose, fra samme producent, så har vinen en mere feminin og elegant profil, dog stadig med masser af fylde og moden frugt. Den tåler sammenligning med en god Saint Joseph eller Côte Rôtie fra det nordlige Rhône.

Cuvée Extrem – 2014
Flagskibet fra Domaine Mur Mur Ium - sikke en kraftkarl! Den er lavet på Grenache og Syrah, der er håndhøstet fra over 75 år gamle vinstokke. Vi anbefaler, at du hælder den på karaffel en time inden servering og husk at brug store rødvinsglas. Prøv den til lam, simreretter eller traditionel julemad – det vil du ikke fortryde!
Vis mere
Vis mindre

Domaine Mur Mur Ium Degustation

Før 835,00
599,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeRødvin
Hvidvin
LandFrankrig
OmrådeSyd Rhône
VinhusDomaine Mur-Mur-Ium
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerT00831121
Mest sete varer
Andre har også købt
Cuvée Niels Oscar
Cuvée Niels Oscar
Fra 85,00
Ardèche Pinot Noir
Saronsberg Smagekasse
Saronsberg Smagekasse
Før 1.163,00
695,00