Mission Gin + 4 fl. Erasmus Bond Tonic
Mission Gin + 4 fl. Erasmus Bond Tonic

Prøv denne fantastiske gin - og støt samtidig vores veteraner!


TILBUDSPAKKE m. 4 fl. Erasmus Bond Classic Tonic - den er perfekt til Mission Gin!

  • Lavet på 19 botanicals - blandt andet enebær fra Balkan, safran, appelsin- og limeskal fra hhv. Irak og Afghanistan.

  • Eksotisk, varm og krydret gin med sjæl og en unik historie.

  • Lækre noter af rosa peber, limeskal, koriander, kanel, lakridsrod og vanilje.

  • Perfekt til G&T - gerne med reven appelsinskal som garniture.

  • Mission Gin kommer i en super flot gaveæske med hele historien bag på - den vil derfor være oplagt som gave.

Anmeldelser:

EUROMAN, NOVEMBER 2019:
"Udvalget af gin er efterhånden blevet enormt, men her er alligevel en flaske, der skiller sig ud med en livsbekræftende historie - og som er med til at gøre en forskel."

6 stjerner på flaskehalsen.nu, november 2019:
"Vin og spiritus får altid et ekstra twist, når der knytter sig en god historie til dem. Smagen skal selvfølgelig sidde i skabet, for ellers er historien mindre betydningsfuld, men når smagen er i orden, historien er god – og når der er en skarp, rød tråd mellem delene, så går det hele op i en højere enhed. Denne gin smager godt. Lad os bare starte der. Den er kompleks men stadig rund, og den er godt krydret med masser af nuancer. Den er som skabt til en god gin/tonic, og der er en sammenhæng i det hele: smag, ingredienser, historie og fortælling. Der er ingen grund til ikke at knus-elske denne gin for alt, hvad den har at byde på."

Ginclouds – Gin-ekspert på Instagram:  
"The nose is filled with lots of spicy and warm notes with some citrus and notes like coriander seeds and cardamom. A lot of spicyness is all over he tounge in the beginning, then it softens up a bit and some of the botanicals reveals themselves but they are very well integrated and the overall impression is an awesome and spicy winter warmer."

5 stjerner på vinavisen.dk, februar 2020.
 

Serveringsforslag:

Fever-Tree Indian Tonic m. appelsin
Fever-Tree Aromatic Tonic m. pink grape + rosa peber
Fever-Tree Mediterranean Tonic m. lime/citron + frisk timian
Fever-Tree Lemon Tonic m. citron + enebær
Erasmus Bond Classic m. appelsinskal + rosa peber

Veteranfonden:

Målet med Veteranfonden er at skabe en stærk fond som vil kunne hjælpe andre veteran-initiativer, som er med til at oplyse, vise anerkendelse og lave et fællesskab for alle Danmarks veteraner.

Største delen af Danmarks veteraner kommer hjem med rigtig mange kompetencer og styrker, såsom kommunikation, teamwork, problemløsning med mere, som de kan bruge i det civile samfund – og som er blevet brugt af flere til at skabe forretninger eller bidrage til samfundet.

Hvad er en veteran?

Veteraner er personer, der har været udsendt på vegne af Danmark på en international mission. Det kan være soldater, politifolk, læger, sygeplejersker, nødhjælpsarbejdere og flere andre. Siden 1948 har Danmark haft udsendte i over 60 lande, hvilket giver over 60.000 veteraner iblandt os i dag.

Hvad er Mission Gin?

Mission Gin er et samarbejde mellem Veteranfonden, Holte Vinlager og ORIginCPH. Med denne flaske får du ikke bare en unik gin, du er også med til at tage imod vores udsendte, som vender hjem fra verdens konfliktområder – Veteranerne. Vi har lavet den for at hylde de danske veteraner og for at give dig muligheden for at smage på verden!


Vis mere
Vis mindre

Mission Gin + 4 fl. Erasmus Bond Tonic

379,00
Alc %43%
TypeGin
LandDanmark
Flaskestørrelse50 cl.
VarenummerHV0077
Mest sete varer
Andre har også købt
Nikka from the Barrel
Benromach 15 års Single Malt
Teeling Single Malt