Ménage à Trois Midnight Red
Ménage à Trois Midnight Red

Alt andet end en midnatsforestilling!


Ménage à Trois er kendt for at fremstille vine der ofte er dristige, sensuelle og til tider risikovillige. De mener selv at denne vin er deres mest udtryksfulde. Den efterlader et uforglemmeligt indtryk: Gådefuldt, mørkt, blødt og hemmelighedsfuldt – ligesom midnatten…

Vinens karakter:

Duft og smag er rig på moden sort bærfrugt som solbær og brombær. Hertil kommer lækre krydrede noter af vanilje og chokolade. Den er fløjlsblød med en lang og kraftig eftersmag.

Hvad er vinen velegnet til?

Server gerne vinen til solide kødretter, stege fra grillen eller fyldige oste. Den smager også virkelig godt uden mad.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Midnight Red er produceret på fire forskellige druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah og Petit Verdot. Vinen lagres på franske og amerikanske egetræsfade.

Anmeldelse af årgang 2015:

92 point og GODT KØB, i Ekstrabladet:
"Tæt i næsen, ikke lige til at dirke op. Lidt meget fad lige nu, men nedenunder en stor mørk frugt, der rumler. Smagen viser gode takter. En stil, hvor solmoden frugt skal have lov til at brede sig ud i munden, og det klæder vinen. Her er strukturelementer nok til at holde det hele på plads, så det ikke bliver tungt. Fadet er frisk og ristet, tannin høj og moden, frugtsyren er rygraden i denne bredskuldrede vin."

Om producenten:

Ménage à Trois vinene bliver produceret af vinhuset Folie à Deux, som vi også forhandler. Da ejerne fik ideen til serien, var det med den klare ambition, at vinene skulle være innovative, sensuelle, revolutionerende, og en smule provokerende. Det må siges at være lykkedes til fulde: Ménage à Trois, Red Blend var den mest solgte rødvin i USA, i 2010! Og i 2009 var blev serien kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!
Vis mere
Vis mindre

Ménage à Trois Midnight Red

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2018
DruerMerlot
Cabernet Sauvignon
Petit Verdot
Petite Sirah
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Krydret
Velegnet tilTunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP16140018