Ménage à Trois Midnight Red
Ménage à Trois Midnight Red
Ménage à Trois er kendt for at fremstille vine der ofte er dristige, sensuelle og til tider risikovillige. De mener selv at denne vin er deres mest udtryksfulde. Den efterlader et uforglemmeligt indtryk; Gådefuldt, mørkt, blødt og hemmelighedsfuldt – ligesom midnatten…

Midnight Red, som er produceret af fire forskellige druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah og Petit Verdot, er en meget intens vin sprængfyldt med mørke aromaer og ekstraordinær dyb farve.
Smagen er rig på moden sort frugt som solbær og krydderier. Den er fløjlsblød med en lang og kraftig eftersmag. Vinen lagres på franske og amerikanske egetræsfade.

Server den gerne til solide efterårsretter, stege på grillen eller fyldige oste.

Ménage à Trois vinene bliver produceret af vinhuset Folie à Deux, som også forhandles i Holte Vinlager.
Da ejerne fik ideen til serien, var det med den klare ambition, at vinene skulle være innovative, sensuelle, revolutionerende, og en smule provokerende. Det må siges at være lykkedes til fulde: Ménage à Trois, Red Blend var den mest solgte rødvin i USA, i 2010! Og i 2009 var blev serien kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!

Årgang 2015:

92 point og GODT KØB, i EB, juni 2018:
"Tæt i næsen, ikke lige til at dirke op. Lidt meget fad lige nu, men nedenunder en stor mørk frugt, der rumler. Smagen viser gode takter. En stil, hvor solmoden frugt skal have lov til at brede sig ud i munden, og det klæder vinen. Her er strukturelementer nok til at holde det hele på plads, så det ikke bliver tungt. Fadet er frisk og ristet, tannin høj og moden, frugtsyren er rygraden i denne bredskuldrede vin."
Vis mere
Vis mindre

Ménage à Trois Midnight Red

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2017
DruerMerlot
Cabernet Sauvignon
Petit Verdot
Petite Sirah
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Krydret
Velegnet tilTunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP16140017
Mest sete varer
Andre har også købt
Charles Ellner Carte Blanche Brut
Schloss Bockfliess Grüner Veltliner
Viña Mercedes Pinot Noir