Las Acequias Malbec Oak
Las Acequias Malbec Oak
Indbegrebet af argentinsk Malbec

Vi har længe været på jagt efter en ”rigtig” argentinsk Malbec vin. En med masser af power, krydderi og kant. Den har vi nu fundet hos Correas familien. På den 90 år gamle ejendom, Don Angelino, Medrano, i Mendoza fremstilles der utvivlsomt nogle af verdens bedste Malbec vine. Alle druer er nøje udvalgt og altid håndplukkede. De høstes i den sidste uge af marts og den første uge af april, for at opnå den optimale modenhed. Denne vin er lagret 10 måneder på franske egestræstønder og herefter 3 måneder på flaske inden den frigives til salg. Dette er en seriøs vin og en fremragende eksponent for argentinsk Malbec vin.

Malbec Oak’s karakter:


Vinen har en dyb og flot rubinrød farve. Duften præges af modne røde frugter, samt diskrete noter af snus og chokolade. Ydermere tilfører fadlagringen elegance og lette vanilje toner. Smagen er intens og kompleks, og byder på elementer af tørret frugt og vanilje. En afbalanceret syre afslutter vinen langt og længe.

Hvad er Malbec Oak velegnet til?


Vinen egner sig særdeles godt til rødt kød, saftige bøffer og smagfulde oste. Nyd den gerne ved cirka 16-18 grader.

Anmeldelser


90 point og GODT KØB i Din Vin Guide:
"Masser af jordbær og hindbær i duften. Frugtig og meget imødekommende vin i den nyere stil, hvor fadet er nedtonet, og frugten taler mere direkte. Yderst flot frugt med en lang afslutning."

Om Mendoza:


Mendoza er argentinas største og vigtigste vindistrikt. Området tegner sig for 70% af den samlede vinproduktion. Mendoza ligger i den vestlige del af Argentina og grænser op til Chile. Klimaet er kontinentalt, men også med køligere og højere beliggende områder som er specielt velegnet til de grønne Chardonnay- og Torrontés druer. Distriktet er dog nærmest synonym for Malbec, den allestedsnærværende drue i Argentina. Her i det lerholdige Mendoza frembringes vine på Malbec i absolut verdensklasse - med stor kompleksitet og karakter.

Andre gode anbefalinger fra Argentina:


Beefsteak Club, Malbec Reserve – muskelkraftig, tæt pakket og flot struktureret rødvin
Vis mere
Vis mindre

Las Acequias Malbec Oak

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandArgentina
OmrådeMendoza
VinhusCorreas Family
Årgang2013
DruerMalbec
SmagsretningKraftig
Krydret
Kompleks
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531709
Mest sete varer
Corvina Tinazzi
Corvina Tinazzi Fra 75,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Smag på Rhône-dalen
Smag på Rhône-dalen Før 885,00
685,00
Grenache Grandiose
Grenache Grandiose Fra 90,00
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation Før 835,00
599,00