Las Acequias Malbec Oak
Las Acequias Malbec Oak
Indbegrebet af argentinsk Malbec

Vi har længe været på jagt efter en ”rigtig” argentinsk Malbec vin. En med masser af power, krydderi og kant. Den har vi nu fundet hos Correas familien. På den 90 år gamle ejendom, Don Angelino, Medrano, i Mendoza fremstilles der utvivlsomt nogle af verdens bedste Malbec vine. Alle druer er nøje udvalgt og altid håndplukkede. De høstes i den sidste uge af marts og den første uge af april, for at opnå den optimale modenhed. Denne vin er lagret 10 måneder på franske egestræstønder og herefter 3 måneder på flaske inden den frigives til salg. Dette er en seriøs vin og en fremragende eksponent for argentinsk Malbec vin.

Malbec Oak’s karakter:

Vinen har en dyb og flot rubinrød farve. Duften præges af modne røde frugter, samt diskrete noter af snus og chokolade. Ydermere tilfører fadlagringen elegance og lette vanilje toner. Smagen er intens og kompleks, og byder på elementer af tørret frugt og vanilje. En afbalanceret syre afslutter vinen langt og længe.

Hvad er Malbec Oak velegnet til?

Vinen egner sig særdeles godt til rødt kød, saftige bøffer og smagfulde oste. Nyd den gerne ved cirka 16-18 grader.

Anmeldelser

90 point og GODT KØB i Din Vin Guide:
"Masser af jordbær og hindbær i duften. Frugtig og meget imødekommende vin i den nyere stil, hvor fadet er nedtonet, og frugten taler mere direkte. Yderst flot frugt med en lang afslutning."

5 stjerner på flaskehalsen.nu, januar 2020:
"Argentina kan noget, når det handler om at producere lækkert oksekød. Og de kan den ondelyneme også noget, når det handler om at producere vine, der passer til. For denne fadlagrede Malbec-vin fra Valle Las Acequias er en klassisk og meget velskabt Malbec med flotte argentinske kendetegn. Der er markant frugt og power, der efter en elegant og pirrende indledning, sniger sig langsomt ind i smagssystemet for derfra at vokse sig til balanceret men stadig kraftfuld helhed. Det hele rundes smukt af med en både frugtblød og skarpt krydret stil, der giver de sidste elementer til at løfte den op til at være en bemærkelsesværdigt skøn oplevelse. Det er storladent, smagfuldt og saftigt – men det er samtidig elegant, balanceret og nydeligt afrundet."

Om Mendoza:

Mendoza er argentinas største og vigtigste vindistrikt. Området tegner sig for 70% af den samlede vinproduktion. Mendoza ligger i den vestlige del af Argentina og grænser op til Chile. Klimaet er kontinentalt, men også med køligere og højere beliggende områder som er specielt velegnet til de grønne Chardonnay- og Torrontés druer. Distriktet er dog nærmest synonym for Malbec, den allestedsnærværende drue i Argentina. Her i det lerholdige Mendoza frembringes vine på Malbec i absolut verdensklasse - med stor kompleksitet og karakter.

Andre gode anbefalinger fra Argentina:

Beefsteak Club, Malbec Reserve – muskelkraftig, tæt pakket og flot struktureret rødvin
Vis mere
Vis mindre

Las Acequias Malbec Oak

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,5%
LandArgentina
OmrådeMendoza
VinhusCorreas Family
Årgang2013
DruerMalbec
SmagsretningKraftig
Krydret
Kompleks
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Din Vin Guide90 point
GODT KØB
flaskehalsen.nu
VarenummerT00531709
Andre har også købt
Thörnicher Riesling Feinherb
Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Før 756,00
595,00
Sommerkassen
Sommerkassen
Før 876,00
599,00