Languedoc-Roussillon
Languedoc-Roussillon
I Holte Vinlager har vi en forkærlighed for sydfranske vine. Og hvorfor så det, tænker du sikkert. Det korte og præcise svar er at bredden er enorm stor og forskelligheden på vinene er utrolig spændende at gå på opdagelse i. Det mest opsigtsvækkende er, at det stadig er muligt at købe vine hjem som smager forrygende, til imponerende og attraktive priser.

I denne herlige smagekasse får du to hvidvine og fire rødvine - alle i super kvalitet. Vi har lavet en formidabel pris på kassen - og du sparer 158 kroner!


Smagekassen indeholder:


Chapelle de la Bastide – Chardonnay
Denne hvidvin er af vores kunder blevet opkaldt ”den lille Chablis” – og det forstår vi godt: Kvaliteten overstråler nemlig klart de chabliser vi bliver tilbudt, og som koster det dobbelte.

Sammenligningen med Chablis er ikke tilfældig, da vinen byder på præcis de samme besnærende smagsegenskaber: den er tør, rank og mineralsk, og med en elegant cremet tekstur.

Viognier – Beauvignac
Viognier er en af verdens bedste – og mest vanskelige hvidvinsdruer. Men når det lykkes, frembringer den nogle af de mest velsmagende hvidvine. Det er lige nøjagtig tilfældet med denne herlige vin: Smagen bærer tydeligt præg af abrikos og ferskner, og den forfinede syre skaber en imødekommende og lettilgængelig stil i vinen.

Fontaine du Sud – Languedoc
En af vores helt store kundefavoritter er endelig på lager igen - bedre end nogensinde før. Den lidt fede frugt går flot i harmoni med masser af krydderier og varme, og så afsluttes den af en lang blød og venlig eftersmag.

Vinen er perfekt modnet nu med 6 år på bagen. Supergodt glas rødvin!

Syrah les Èpices – Domaine les Yeuses
Fremragende rødvin - kun de bedste druer fra de ældste vinstokke bliver brugt til vinen. Smagen byder på stor koncentration af modne, sorte frugter, kirsebær og brombær. I eftersmagen opdages også noter af sød lakrids og karamel. Dette giver vinen en fløjlsblød og en meget harmonisk helhed.

En sikker vinder til vildt, lam og oksekød – og meget gerne fra grillen. Kan også sagtens nydes uden mad med stort velbehag!øffer fra slagteren.

altomvin.dk 5 stjerner

Château de Caladroy – Vieilles Vignes
Et lille mirakel fra vindistriktet ved Pyrenærerne. Lige fra begyndelsen er vinen utrolig indbydende og saftspændt. Frugten er rig og moden med en dejlig lys og nærmest vibrerende friskhed. Der er masser af brombær, mørke kirsebær og mokka, som går igen i smagen.

Her understreges og bekræftes det hvorfor, at årgang 2015 bliver betragtet som den bedste i nyere tid - især i Frankrig.

Exubérance – Château la Bastide
Corbières i Sydfrankrig er i rivende udvikling. Intet andet område har så varieret en undergrund, og lige netop det faktum betyder, at vinproducenterne eksperimenterer som aldrig før. I duften er vinen tillokkende med intense bærnoter. Smagen byder på herlig frugtfylde og let krydrede noter af gran og lakrids.

En lækker allroundvin, som smager af mere!

Ekstra Bladet 5 stjerner
vinavisen.dk 5 stjerner
Vis mere
Vis mindre

Languedoc-Roussillon

Før 597,00
439,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc-Roussillon
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0106
Mest sete varer
Smagen af Forår
Smagen af Forår Før 795,00
499,00
Fontaine du Sud
Fontaine du Sud Fra 69,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Toscana
Toscana Før 745,00
499,00
Andre har også købt
Blanc de Blancs Brut
Chianti Classico Navigatore
Cava Semisec
Cava Semisec
Fra 69,00