Kinross Especial Gin
Kinross Especial Gin

Spændende spansk sommergin!


Intens gin som er klart til den friske side. Den er destilleret tre gange, hvilket er med til at garantere en ren, blød og ”smooth” fornemmelse. Smagen præges af især enebær, citrus, appelsinskal og lemon, hvilket gør den velegnet til den klassiske GT og til luksusdrinks i det hele taget.

Serveringsforslag:

5 cl. Especial Gin
20 cl. tonic
Citronskal fra en økologisk citron og masser af is!

Hæld godt med isterninger i et G&T glas, så glasset bliver koldt. Hæld derefter gin over isterningerne, og top forsigtigt med tonic (så brusen bibeholdes). Pres citronskallen let, inden den puttes i.

Om producenten:

Teichenné, som laver Kinross, er et familieejet brandydestilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné, nær Barcelona i Spanien. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.

Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen, og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og betød, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter. Og siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag deres produkter til mere end 50 lande verden over.
Vis mere
Vis mindre

Kinross Especial Gin

199,00
   På lager
Antal
TypeGin
Alc %37,5%
LandSpanien
Producent Teichenné
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerPM8102022
Mest sete varer
Andre har også købt
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine
Før 460,00
340,00
Jubilæumskassen
Jubilæumskassen
Før 806,00
550,00
Granatæble Cider