Julekassen 2019
Julekassen 2019
Vi er i julehumør og har derfor lavet en fuldstændig fantastisk smagekasse til dig, der vil bringe dig godt og sikkert gennem resten af året. Kassen byder på lækkerier i form af fem flasker rødvin, som alle er særdeles velegnede til årstiden, samt en superlækker Crémant, som du vil kunne bruge til velkomst eller andre hyggelige stunder. Køber du kassen får du en utrolig lækker Late Bottled Vintage-portvin med som bonus. Så får du noget for klejnerne!


Smagekassen indeholder:Crémant d'Alsace – Brut
Sprudlende og læskende vin med elegante bobler lavet på Pinot Blanc-druer. Duften er frisk, let og frugtig. Herefter følger en delikat, tør smag med god frugt af æble og fersken.

Den er velegnet til at nyde – ja, til stort set al slags fisk og skaldyr. Du kan også blande den med Cassis og få den verdenskendte Kir Royal.

La Syrah – Domaine Les Yeuses
aftig sag fra Sydfrankrig med masser af moden frugt, krydrede bær og et strejf af lakrids. Den er dejlig fyldig og meget afrundet, og så vil den være et sikkert valg til traditionelle december-retter.

Ved London Wine Trade Fair kom vinen på TOP 100 over de bedste vine fra Languedoc-Roussillon!

Årets Julevin 2019

Provenance Shiraz – Saronsberg
Herlig robust Shiraz-vin. Smagen er fuldfed og præges af røde bær og sorte frugter. Vinen afrundes elegant til slut af en silkeblød eftersmag.

Lad gerne vinen åbne sig et par timer på en karaffel. Smager virkelig godt til vildt!

Fontain du Sud – Languedoc
En af vores helt store bestsellere gennem nogle år, er netop kommet hjem i ny årgang. Og vi bliver nødt til at være ærlige – den er bedre end nogensinde før!

Det er en sydfransk perle med rigtig god fylde, tilpas frugt og krydderi, alt sammen pakket ind i en nydelsesrig karakter. Umiddelbar og fyldestgørende til efteråret og vinterens madretter.

Appssimento – Passito Negroamaro
Appassimento er en proces som bruges specielt i Syditalien, hvor druerne tørres for at få mere frugt frem, mindre syre og blødere smag.

Vinen er lavet på Negroamaro-druen, som betyder ”den sorte bitre”. Under kyndige hænder får man dog her en velkrydret, fyrig vin med smag af sol og sommer – uden bitterhed!

Ebrius – Governo IGT
Toskansk perle lavet på den klassiske Sangiovese – og så tørrede Merlot druer. Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet.

Superlækker til saftige bøffer,vildt og vinterens simreretter, men også meget velegnet til tapasbordet.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Royal Oporto – 2015 Late Bottled Vintage Årets Juleport 2019
Vis mere
Vis mindre

Julekassen 2019

Før 853,00
599,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
OmrådeMix-kasse
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
VarenummerSK0104