Jubilæumskassen
Jubilæumskassen
I anledning af Holte Vinlagers 40-års jubilæum har Købmand Nielsen – eller Kalle som de fleste kender ham, udvalgt seks af sine egne favoritvine. To hvide og fire røde – alle vine som vi har solgt vanvittig mange flasker af gennem mange år.

Kalle har tryllet en exceptionel flot tilbudspris op af hatten, og du sparer hele 256 kroner når du køber kassen. Og så får du endda også en super skøn crémant med i købet!

Smagekassen indeholder:


Serre Susumaniello – 2019 Due Palme
Fantastisk rødvin fra Syditalien, lavet på den lokale og sjældne drue Susumaniello, som den legendariske vinmager Angelo Maci er stor forkæmper for. Han er i øvrigt blevet kåret til Apuliens bedste vinmager hele tre gange!

Det er en koncentreret vin med masser af power og krydderi – helt perfekt til årstiden!

Jubilæumsvinen

Riesling Trocken – 2020 Gebr. Ludwig
En sprød og venlig Mosel-vin fuld af frugt og velintegreret sødme og syre. En rigtig ”darling”, der vil glæde dig som er glad for tysk Riesling. I smagen er den fyldig og tør med frisk smag af citrus og grape.

Meget velegnet til orientalsk krydrede retter, fisk eller kylling..

Beauvignac Chardonnay – 2020 Languedoc
Denne Chardonnay er et lille mirakel. Druerne får lov til at hænge ekstra lang tid på vinstokkene og det giver endnu højere kvalitet end normalt.

Vinen har en skøn, frisk frugt og samtidig fremstår den fed og fyldig. Meget alsidig og også en stor fornøjelse uden mad.

BESTSELLER

Ca’ del Toscanello IGT – 2019 Produttori di Govone
For nogle kan det tage lidt tid at lære at elske Sangiovese-druen. Svært i begyndelsen, men pludselig falder alle brikker på plads, og du vil til evig tid beundre den sofistikerede drue. Toscanello er en pragtfuld vin og et mønster eksempel på en klassisk Toscana-vin.

Toscanello er en skøn allroundvin som du vil kunne nyde til de fleste kødretter.

BESTSELLER

Grenache Noir – 2019 Vieilles Vignes
Skøn vin fra Sydfrankrig. Duften byder på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og venlig med masser af saftig bærfrugt – især moden kirsebær. Eftersmagen er blød og rar, og har et mildt strejf af peber.

Det er en virkelig lækker rødvin der har pondus nok til at klare enhver udfordring fra madretter med oksekød, lam og vildt.

BESTSELLER

Ripasso Superiore – 2010 Ca’ del Monte
Ca’ del Montes Ripasso er lavet på kvaset af deres Amarone. Duft og smag er saftbetonet med skønne nuancer af moden kirsebær, mørk chokolade, mandler og et snert af kaffe. 11 år på bagen og heltfantastisk nu!

Drik den gerne til årtidens simreretter eller til et veldækket tapasbord.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Crémant d’Alsace – Brut

Vis mere
Vis mindre

Jubilæumskassen

Før 806,00
550,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Flaskestørrelse7 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderJubilæumskassen
Se video
VarenummerSK0117
Andre har også købt
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine
Før 460,00
340,00
Piemonte-kassen
Piemonte-kassen
Før 955,00
699,00
6 elegante vine
6 elegante vine
Før 876,00
599,00