Jargon - Pinot Noir
Jargon - Pinot Noir

Bare god vin. Ganske enkelt.Her får du virkelig meget Pinot Noir for dine penge - druerne kommer fra Californiens bedste, "cool-climate"-vinmarker. En generøs vin med god frugtsmag og afbalanceret tørhedsgrad. Den er alsidig og vil være en stor nydelse til mad, men også uden.

Jargons karakter:

Vinen udtrykker smukt vingårdens unikke karakter og den klassiske elegance af Pinot Noir, i en lækker tilgængelig og venlig stil. Smagen er frugtdreven med et tydeligt præg af sorte kirsebær og modne jordbær. Teksturen er silkeblød og tanninerne - som er milde, leverer struktur og kompleksitet.

Hvad er vinen velegnet til?

Jargon fungerer rigtig godt til de fleste hverdagsretter, og den er også perfekt som hyggevin. Den kan også nydes lettere afkølet, med stort velbehag.

Om producenten:

Trinchero Family Estates blev grundlagt for over 70 år siden, af den italienske immigrant, Mario Trinchero. Da han forlod New York City for at skabe et bedre liv for sin familie i Napa Valley, Californien, kunne ingen have forudset den hidtil usete succes, der fulgte. Fra verdens første "White Zin" til nogle af de mest efterspurgte vine i Napa - til en portefølje på mere end 50 globale vin- og spiritusmærker, er Trinchero Family Estates et varigt symbol på den amerikanske drøm.
Vis mere
Vis mindre

Jargon - Pinot Noir

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusTrinchero Family Estates
Årgang2017
DruerPinot Noir
SmagsretningElegant
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Milde oste
Kalv
Kylling
Kalkun
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP16130117
Mest sete varer
Andre har også købt
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 622,00
450,00
Baby Doll Pinot Noir
Schmitt Söhne Pinot Noir