Hyggekurv
Hyggekurv
Vi ved godt, at du måske keder dig derhjemme for tiden, fordi vi alle er udsat for corona-lockdown lige nu, og det gør vi også. Vi savner nemlig vores kunder ude i butikkerne… Men i stedet for at se begrænsninger, så ser vi muligheder – og derfor har vi lavet en helt fantastisk kurv til dig fyldt med lækre sager, som måske kan være med til at forsøde tilværelsen lidt, i disse tider.

For er der én ting som coronavirussen ikke skal snyde os for – så er det den hjemlige hygge! Så selvom vi frarådes at være sociale med hinanden, så behøver det hele ikke at være så trist. Vi har lavet en forrygende flot pris på kurven, hvor du sparer 146 kroner!

Kurven indeholder:


Pink 47 gin – The Gin Masters – GULDMEDALJE
Blandet af ti forskellige urter og destilleret fire gange. Perfekt til GT og andre cocktails. Blød, med en sprød overbevisende finish uden spor af hårdhed.

Erasmus Bond Tonic – Classic
Skøn tonicvand med smag af lakrids, kassiabark (kinesisk kanel) og citronskal. Eftersmagen præges tydeligt af kinin.

Erasmus Bond Tonic – Botanical
Blød og rund tonicvand med lækker smag af kandiseret ingefær, basilikum, timian, rosmarin og enebær.

Beauvignac Chardonnay – Languedoc
Denne Chardonnay er et lille mirakel. Druerne får lov til at hænge ekstra lang tid på vinstokkene og det giver endnu højere kvalitet end normalt. Vinen egner sig supergodt til fisk, skaldyr og lettere kødretter.

Baby Doll Sauvignon Blanc – New Zealand
Helt fantastisk hvidvin. Den er svær ikke at forelske sig i… mundhulen fyldes appetitligt af smagen af passionsfrugt, hyldeblomst, honning og citrus samt en let krydring. En finesserig herlighed, som simpelthen bare smager af mere!

Beauvignac Grenache Rosé – Languedoc
Denne rosévin oser af solskinsdage med sin friske frugt. Den er tør, frisk, saftig og let krydret. Perfekt til terrassen på en lun forårsdag, men også rigtig god til salater, fisk, kylling eller milde oste.

Anniversario – Piemonte
Få vine i denne prisklasse har vakt så stor begejstring som Anniversario. Det er en utrolig behagelig allroundvin der kan nydes både til og uden mad.

5 stjerner i Spis Bedre.

Grenache Grandiose – Syd-Rhône
Vanvittig lækker vin til prisen. I smagen er den blød og fyldig med saftig og solmoden bærfrugt. Ventoux-vin i særklasse – voilà!

BEDSTE KØB og 93 point i DIN Vin Guide.

+ 500 gram Holte Vinlager Luxus Java Kaffe
Java kaffe er fællesbetegnelsen for Arabica kaffe, dyrket på de indonesiske øer, hvor særlige vækstbetingelser giver kaffen en særegen smag og fylde. En nydelse ud over alle grænser!

Bemærk:
Når du bestiller en gavekurv til levering, pakkes den med cellofan omkring. Men i de tilfælde, hvor det ikke er vores egen chauffør der leverer gavekurven pga. distancen, bruger vi et fragtfirma. De har ikke mulighed for at håndtere disse ”skrøbelige” kurve, og derfor pakker vi dem om i nogle flotte, sorte gavekufferter. (prisen er den samme på kurve og kufferter)

Vis mere
Vis mindre

Hyggekurv

Før 796,00
650,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VarenummerHV0071
Mest sete varer
Andre har også købt
Æble Cider
Æble Cider
55,00
Ginsin Gin Strawberry (alkoholfri)
Artisan Agave Lemon Tonic