Humphrey Taylor Gin
Humphrey Taylor Gin
Gennem snart 200 år har ginnen vundet priser for sin fantastiske smag. Hvis vi kunne, gav vi også en pris for det imponerende design - den kommer i en smuk glaskaraffel med tilhørende gaveæske. En perfekt gaveide – eller bare til selvforkælelse.

Opskriften bag ginnen stammer helt tilbage fra 1770 – samme år hvor Chelsea Distillery blev grundlagt og første gang producerede denne gin. Det er altså en hæderkronet gin, der vandt sin første guldmedalje helt tilbage i 1851! Og man ændrer jo ikke på en opskrift der smager så godt...

Duft: Neutral og mild. Enebær står tydeligst frem – men på en mild måde. Stort set ingen ”brændthed” fra alkoholen, på trods af de 48%.

Smag: Varme noter af enebær og koriander giver en flot og fyldig krop. Dog overdøves de pludseligt af syrlige noter af citrusfrugter, som giver en fantastisk friskhed midt i smagsoplevelsen.

Eftersmag: Først mild og ret syrlig, men så kommer enebæren stormende med en varm og let krydret smag. Til allersidst opleves et lille “spark” fra alkoholen. En udfordrende, men meget lækker gin.

Sådan nydes ginnen bedst:
Humphrey Taylor Gin er bedst egent til en GT eller en Dry Martini. Der er ret meget smag i ginnen og derfor kan den klare sig i selskab med mange forskellige tonicvand, afhængigt af hvilket udtryk du ønsker – den kraftige stil eller den klassisk tørre. God fornøjelse.
Vis mere
Vis mindre

Humphrey Taylor Gin

Før 449,00
299,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Antal
TypeGin
LandEngland
Alc %48%
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerHV0062
Mest sete varer
Citadelle
Citadelle 259,00
Ron de Caribe
Ron de Caribe Før 449,00
349,00
Humphrey Taylor Gin
Humphrey Taylor Gin Før 449,00
299,00
Fifty Pounds + 4 tonic
Fifty Pounds + 4 tonic Før 379,00
299,00
Andre har også købt
Dos Maderas 5+5 års
Cachaca Ouro
Cachaca Ouro
159,00
Benchmark Bourbon