Hautes Côtes de Beaune
Hautes Côtes de Beaune
Farven på denne lækre hvidvin er lys, bleg guld, nærmest skinnende. Duften er sprængfyldt med noter af frisk frugt, hvid fersken og citrus med en delikat strejf af frisk hasselnød. I munden er den livlig, fyldig, og afbalanceret. Eftersmagen er lang og forfriskende.

Château de Santenay
Et Grands Crus slot i Bourgogne

Med 98 hektar vinmarker i forskellige parceller på Côte d'Or og Côte Chalonnaise, er Château de Santenay en af ​​de største ejendomme i Grande Bourgogne. Forskelligheden af ​​disse "klimaer" gør at slottet kan producere en bred vifte af vine, hvis karakter afslører de forskellige nuancer af Bourgognes druesorter.

Samtidig med at karakteren af ​​jorden er den afgørende egenskab ved terroir, er vinbonden en afgørende faktor for produktionen af vinen: Dette afspejles i vinmarkerne gennem valget af og brugen af nye teknikker. Fra beskæring, høsten, fremstilling og modningen af vinene.

Med respekt for klimaet og de særlige karakteristika begyndte Château de Santenay i 2000 en omlægning af deres vinmarker til et bæredygtigt landbrug. Dette resulterede i at slottet i 2004 opnåede certificeringerne "Qualité France" og "Terra Citis" som skal overholdes.

Denne forpligtelse til et bæredygtigt landbrug, er fulgt op af omhyggelig pleje af kvaliteten på ​​druerne. Der gøres alt for at bevare udtrykket i alle deres vine. For eksempel ved at kontrollere udbyttet og ved at høste ved optimal modenhed.

Om druerne er fra Pommard, Aloxe-Corton, Saint-Aubin En Vesvau eller Mercurey, bestræber Château de Santenay sig på at levere en trofast, respektfuld fortolkning af terroir i sine vine.

Vis mere
Vis mindre

Hautes Côtes de Beaune

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeHvidvin
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusChâteau de Santenay
Årgang2012
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Kompleks
Velegnet tilFisk
Milde oste
Lyst kød
Fiskesuppe
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00431035
Mest sete varer
Andre har også købt
Pierre Trichet Cuvée 1333
Sensommer-kassen
Sensommer-kassen
Før 822,00
499,00
Charles Ellner Demi-Sec ½ flaske