Saronsberg Grenache
Saronsberg Grenache
Denne vin er lavet på 100% Grenache. Håndhøstet fra to forskellige marker. På den ene mark står vinstokkene på traditionel vis – mens de på den anden mark er sat op i espalier. Ved at sætte vinstokkene op i espalier, kommer der mere sol og luft til druerne. Det betyder at de modnes hurtigere og får et mere koncentreret frugtindhold. Gæringsperioden varede 26 dage. Herefter presses druerne og vinen hældes på franske 300 liters egetræstønder. Efter 20 måneders fadlagring filtreres vinen og flaskes. For at opnå højst mulig harmoni i vinene, flaskelagrer alle Saronsbergs rødvine minimum et år, inden de frigives til salg.

Vinen har en dyb rubinrød farve og i duften opdages modne frugter, viol og vanilje. Smagen er fyldig, tør og har noter af modne kirsebær, krydderi og velintegreret egetræ. En lang og behagelig eftersmag afslutter vinen. Den vil være særdeles velegnet til grillet kød eller steg af oks- eller kalvekød.
Dekanter gerne vinen 2 timer inden servering og nyd den af store rødvinsglas.

Saronsberg er beliggende i Tulbagh-dalen, i Western Cape provinsen, som ligger 120 kilometer nordøst for Cape Town. Vinhuset er opkaldt efter bjerget som det ligger ved foden af. I 2002 etablerede man ved en sammenlægning af to vingårde, Saronsberg. Det skulle vise sig, at blive en meget hård start, da en voldsom brand ødelagde næsten alle vinstokke. Man var derfor nødt til at igangsætte en omfattende nyplantning, i 2003. Vingården har i dag et topmoderne produktionsanlæg. Historien taget i betragtning er det endnu mere imponerende, at bevidne Saronsberg's store succes.


Vis mere
Vis mindre

Saronsberg Grenache

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandSydafrika
OmrådeStellenbosch
VinhusSaronsberg
Årgang2015
DruerGrenache Noir
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Krydret
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Lam
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531583
Mest sete varer
Andre har også købt
Porca de Murça Reserva DOC Douro
Edizione
Edizione
Fra 200,00
Evel Duero Tinto
Evel Duero Tinto
Fra 65,00