Grappa Riserva Botti Da Porto
Grappa Riserva Botti Da Porto
Grappe Riserva Botti Da Porto, Sibona, Italien.

Denne Riserva Grappa som er lavet på Nebbiola druen har allerede modnet i trætønder nogle år. Kommer herefter over på portugisiske tønder i ca. 12 måneder. Disse tønder er tidligere brgt til at modne en "Vintage Port" fra et af de mest prestigefyldte portvinshuse. Denne speciele fremstilling har Sibona Distillery allerede eksperimenteret med f.eks. med Whisky med stor succes. Det har vist sig at være exceptionel og giver grappaen rigtig god kvalitet.

Denne Grappa har en særlig og intens bouquet. En enestående smag, der involverer en elegant frugtagtig eftersmag, hvor "portvinen" virkelig kan smages.

Nogle råd når du drikker Grappa. Denne Grappa betegnes som en "ældre" Grappa og bør serveres ved en temperatur på 17°C. Det bedste glas til Grappa er et lille og tulipanformede glas. Denne særlige form på glasset giver den optimale opfattelse af smagen og duften fra Grappaen. Grappa serveres generelt i slutningen af et måltid, men er også velegnet til meditation eller foran en knitrende pejs eller i løbet af sommer aftenen sammen med venner.

Er du til portvin - så skulle du prøve denne Grappa næste gang du nyder en kop kaffe alene eller sammen med venner.
Vis mere
Vis mindre

Grappa Riserva Botti Da Porto

299,00
   På lager
Antal
TypeSpiritus
LandItalien
Flaskestørrelse50 cl.
VarenummerP80100209
Mest sete varer
Ron de Caribe
Ron de Caribe Før 449,00
349,00
Humphrey Taylor Gin
Humphrey Taylor Gin Før 449,00
299,00
Guimard XO Cognac
Guimard XO Cognac Før 699,00
399,00
Aperol
Aperol 109,00