Grander Panama Rum 8 år
Grander Panama Rum 8 år

8 års Panama-rom til superpris!


  • Rommen har en flot mahogni farve

  • Duften er indbydende med noter af ristede krydderier og søde vaniljetoner

  • Rommen er ikke tilsat sukker, og det giver her en lang , spændende oplevelse, hvor der fornemmes lækre elementer af muskatnød, tørret frugt og sukkerrør

  • Lagret i minimum 8 år på tidligere bourbonfade

  • Kan nydes rent, men er også formidabel i drinks og cocktails
Om produktionen:

Grander begynder i sukkerrørsmarkerne i Herrara, Panama. De eksklusive og kultiverede sukkerrør høstes og forarbejdes til en melasse af meget høj kvalitet. Denne melasse gennemgår gæring med en lokalt dyrket proprietær gær. Destillering udføres ved hjælp af kontinuerlige metoder med kobberstills. De fade, der bruges til ældning af rom, er vigtige. Grander bruger kun bourbonfade fra Kentucky til at tage den lange rejse til Panama. Disse fade giver det perfekte modningspotentiale for rom til at udvikle sin aroma, smag og farve.

Tålmodighed er nøglen. Hos Grander bruger man den ældste og mest traditionelle lagringsmetode: Rommen hældes i fadene og får derefter lov at hvile. Panamas klima giver et intenst miljø, så rom og tønder kan interagere. Dette muliggør et naturligt "ægteskab" mellem rom og træ, hvilket resulterer i modning af rom i særklasse.
Vis mere
Vis mindre

Grander Panama Rum 8 år

Før 399,00
249,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeRom
Alc %45%
Alder8 år
LandPanama
Velegnet til Drinks & cocktails
Avec
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerP80120110
Se video
Mest sete varer