Duften er indbydende med noter af ristede krydderier og søde vaniljetoner
Rommen er ikke tilsat sukker, og det giver her en lang , spændende oplevelse, hvor der fornemmes lækre elementer af muskatnød, tørret frugt og sukkerrør
Lagret i minimum 8 år på tidligere bourbonfade
Kan nydes rent, men er også formidabel i drinks og cocktails
Om produktionen:
Grander begynder i sukkerrørsmarkerne i Herrara, Panama. De eksklusive og kultiverede sukkerrør høstes og forarbejdes til en melasse af meget høj kvalitet. Denne melasse gennemgår gæring med en lokalt dyrket proprietær gær. Destillering udføres ved hjælp af kontinuerlige metoder med kobberstills. De fade, der bruges til ældning af rom, er vigtige. Grander bruger kun bourbonfade fra Kentucky til at tage den lange rejse til Panama. Disse fade giver det perfekte modningspotentiale for rom til at udvikle sin aroma, smag og farve.
Tålmodighed er nøglen. Hos Grander bruger man den ældste og mest traditionelle lagringsmetode: Rommen hældes i fadene og får derefter lov at hvile. Panamas klima giver et intenst miljø, så rom og tønder kan interagere. Dette muliggør et naturligt "ægteskab" mellem rom og træ, hvilket resulterer i modning af rom i særklasse.