Arneis Terre Sabaude
Arneis Terre Sabaude

Sprød, tør og raffineret hvidvin fra PiemonteLanghe-området er mest kendt for deres store Barolo- og Barbaresco-vine. Få producenter i området mestrer dog også at lave den hvide Langhe Arneis. Her kan du smage Produttori di Govones Arnesi, som er en dejlig forfriskende, sprød og syrefrisk udgave af denne spændende hvidvin, som man burde drikke meget mere af.

Arneis karakter:

En helt vidunderlig velduftende og velsmagende hvidvin. Historisk har den været mest brugt til søde vine. Produttori di Govone har fundet ud af, at Arneis gør sig ganske glimrende, som en tør og frisk hvidvin. Vinen har en eksotisk duft plus lidt mandler og fersken, pakket ind i en livlig sødmefuld syre med rund smag.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen nydes allerbedst i selskab med lyse fiskeretter, lette salater eller asparges.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Arneis og er ikke blevet fadlagret.

Om Produttori di Govone:

Kooperativet, med Agostino i spidsen, har været aktivt siden 1957, hvor nogle ganske få vindyrkere gik sammen. I dag består vinhuset af mere end 325 vinbønder, der leverer druer i meget høj kvalitet. De forskellige bønders marker er klassificeret efter jordbundsforhold og beliggenhed, for at bestemme de optimale forhold for høsttidspunktet.

Nogle af vores største kundefavoritter gennem tiden kommer fra Govone, f.eks. Toscanello, Anniversario og Barbera d’Alba Superiore.
Vis mere
Vis mindre

Arneis Terre Sabaude

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusProduttori di Govone
Årgang2018
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Velegnet tilFisk
Salater
Lette retter
Grøntsagsretter
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerP12053018
Mest sete varer
Andre har også købt
Bottega Vinai Pinot Grigio
Terre dell' Isola Grillo IGT
Breuers Handwerk
Breuers Handwerk
Fra 95,00