Goru Organic
Goru Organic

Økologisk vidunder fra Jumilla.


Hvis man går rundt med en ide om at økologiske vine aldrig rigtigt smager af noget - ja, så bliver de fordomme manet til jorden her. Vinen har en utrolig lækker fedme og tæthed, og den er sammensat til perfektion.

Wine Enthusiast - 90 point og TOP 100 BEDSTE KØB 2021:
"Krydret aroma af blomme og bær kommer her med den vildskab, som veltillavede Monastrell-vine fra Jumilla, netop er kendt for. Vinen er stram og velstruktureret, som er typisk for druesorten. Ristede, krydrede sorte blommer og brombær giver smagen en blød og mild karakter."

Vinen er blevet udvalgt af Wine Enthusiast til at være i top 100 ud af cirka 1.200 vine. Prisklassen på vinene er højst 100 kroner.

Vinens karakter:

Farven er meget mørk med lilla violette nuancer. Ren i duften, krydret med violer og blåbær. Smagen har en lækker blød tekstur med salte røde frugter, runde tanniner, velafbalanceret tørhed og en ren finish.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen smager især godt til middelhavssalater, pasta, fisk, milde oste og appetitvækkere.

Sådan er Goru Organic fremstillet:

Vinen er lavet på ren Monastrell. Druer er ud valgt fra certificerede økologiske landbrugs vinmarker. Vinmarkerne er i gennemsnit 25 år gamle. Adskillelsen af de druer, der høstes økologisk og konventionelt, garanteres ikke kun af faciliteterne, men også af processen i selve fremstillingen. Vinen lagrer i 2 måneder på amerikanske egetræsfade.

Om producenten:

Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien, i smørhullet mellem Middelhavet og Spaniens centrale højslette. Området har flere århundreders historie indenfor vinproduktion. Allerede under den romerske erobring af Spanien lavede man vin her.

Under vinpesten, phylloxera i midten af 1800-tallet, blev især Frankrig hårdt ramt. Det blev startskuddet til Jumillas opblomstring, da vinsalget til netop Frankrig steg enormt. Klimaet her er meget varmt og nedbør er der ikke meget af. En fordel man dog har i Jumilla er at jordbunden er meget kalkstensholdig og det er med til at holde på fugten.

Producenten – Egobodegas, er en topmoderne vingård, hvad faciliteter angår. Deres ambition er klart defineret: Kontinuerlig høj kvalitet og respekt for traditionerne i forhold til vinfremstillingen.
Vis mere
Vis mindre

Goru Organic

   På lager
Antal
Alc %14%
LandSpanien
OmrådeJumilla
VinhusEgobodegas
Årgang2019
DruerMonastrell
SmagsretningFyldig
Frugtig
Mild
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Salater
Ostebord
Lyst kød
Grøntsagsretter
Flaskestørrelse75 cl.
Wine Enthusiast90 point
Se video
VarenummerT00531667
Andre har også købt
Verrazzano Rosso
Sauvage Pinot Gris
Sauvage Riesling