Goru 38 Barrels
Goru 38 Barrels

Fantastisk rødvin fra Jumilla!


Vinen er resultatet af en stringent udvælgelse, hvor kun de bedste druer anvendes. Monastrell, Cabernet Sauvignon og Syrah er forenet i denne sublimt lækre vin. Druerne er høstet på det helt optimale modningstidspunkt. Mosten gærer – med skallerne – ved 28 grader, i 20-30 dage. Herefter lagres vinen i 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.

Årgang 2016 - TESTVINDER og topkarakter i Politiken, december 2020: (Bedste Julevine over 75 kroner)
"Tæt, sødmefuld og fadpræget vin, hvis vaniljesødme passer godt til kartoflerne. Passende med muskler og alkohol til sauce og kød, og vinen bliver mere balanceret og bevare sin profil."

Vinen har en intens dyb farve af kirsebær, med et violet skær. Delikate sorte frugtaromaer og røgede noter pirrer næsen. Smagen er struktureret, kraftig og særdeles appetitvækkende. Søde tanniner indrammet i elegance afrunder vinen perfekt. Vi anbefaler at du dekanterer vinen på karaffel 2 timer inden servering.
Julemad, bøffer, steg af okse- eller vildtkød og kraftige oste, supplerer vinen fremragende!Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien, i smørhullet mellem Middelhavet og Spaniens centrale højslette. Området har flere århundreders historie indenfor vinproduktion. Allerede under den romerske erobring af Spanien lavede man vin her.

Under vinpesten, phylloxera i midten af 1800-tallet, blev især Frankrig hårdt ramt. Det blev startskuddet til Jumillas opblomstring, da vinsalget til netop Frankrig steg enormt. Klimaet her er meget varmt og nedbør er der ikke meget af. En fordel man dog har i Jumilla er at jordbunden er meget kalkstensholdig og det er med til at holde på fugten.

Producenten – Egobodegas, er en topmoderne vingård, hvad faciliteter angår. Deres ambition er klart defineret: kontinuerlig høj kvalitet og respekt for traditionerne i forhold til vinfremstillingen.
Vis mere
Vis mindre

Goru 38 Barrels

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandSpanien
OmrådeJumilla
VinhusEgobodegas
Årgang2017
DruerCabernet Sauvignon
Syrah
Monastrell
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Muskuløs
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Julemad
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531679
Mest sete varer
Andre har også købt
El Goru
El Goru
Fra 79,00
Camparrón Reserva
Camparrón Reserva
Fra 79,00
Visan Côtes du Rhône Villages