Godet Poire Liqueur
Godet Poire Liqueur

Dejlig frisk pærelikør!


Fra vores cognac-hus kan vi præsentere dig for noget af en specialitet – nemlig pærevin tilsat cognac. En oldgammel opskrift blev skabt ved et tilfælde, da man glemte en pære i en cognac-tønde! Smagen vakte stor glæde og begejstring, og siden da har Poire Liqueuer været fast inventar i cognac-husets portefølje.

Drikken formår at balancere sødmen fra likøren og styrken fra cognacen. Duften er frisk og delikat og smagen byder på saftige og ungdommelige pærearomaer. Til slut kommer cognacen snigende og giver likøren en ren og sprød eftersmag.

Vi anbefaler dig at blande 1 del Poire Liqueur med 3-4 dele tør, mousserende vin - her kan du med fordel bruge vores Chevalier Chardonnay Brut. Alternativt kan du blande den med tonicvand – så får du en noget lettere sommerdrink. Poire Liqueur kan også nydes ”on the rocks” – en herlig digestive efter et godt måltid.

Om Godet:

Cognac-huset Godet har en lang og nobel historie: traditionen med stor ekspertise og sansen for innovation begyndte allerede i slutningen af 1600-tallet. Bonaventure Godet var købmand og en del af det hollandske dynasti, og ham og hans medrejsende købmænd grundlagde en forretning i Frankrig.
Gennem generationerne og til stadighed har Godet specialiseret sig i at perfektionere kunsten, at producere Cognac af højeste kvalitet.


Vis mere
Vis mindre

Godet Poire Liqueur

149,00
   På lager
Antal
Alc %17%
TypeLikør
LandFrankrig
OmrådeCognac
VinhusGodet
SmagsretningSød
Velegnet tilAperitif/uden mad
Flaskestørrelse50 cl.
VarenummerP80010313
Andre har også købt
Chevalier Chardonnay Brut
Cardenal Mendoza "Carte Real"
Regal Pride XO