Godet  XO "Terre"
Godet  XO "Terre"
Denne X.O. udtrykker upåklageligt den kraftfulde og maskuline cognac-type. Dens aromaer og karakteristika er et klart og formidabelt bevis på at jordbundsforholdene i Cognac-distriktet, er helt unikke.
Farven er lys og med mahognifarvede nuancer. I duften opdages først et lækkert blend af friske, florale, og frugtagtige aromaer. Herefter forkæles næsen med duft af kanel og andre søde krydderier som kardemomme og allehånde. Smagen er en besnærende kombination af livlige og klare frugtnoter, og komplekse anstrøg af antiklæder, egetræ, og peber. Stor cognac oplevelse!

Cognac-huset Godet har en lang og nobel historie: traditionen med stor ekspertise og sansen for innovation begyndte allerede i slutningen af 1600-tallet. Bonaventure Godet var købmand og en del af det hollandske dynasti, og ham og hans medrejsende købmænd grundlagde en forretning i Frankrig.
Gennem generationerne og til stadighed har Godet specialiseret sig i at perfektionere kunsten, at producere Cognac af allerhøjeste kvalitet.
Vis mere
Vis mindre

Godet XO "Terre"

Før 695,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeSpiritus
Alder35 år
ProducentGodet
LandFrankrig
DruerUgni Blanc
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80010308
Mest sete varer
Andre har også købt
Calvados Hors d'Age
Grappa Uvedilanga Graduata
Calvados 1989
Calvados 1989
995,00