Gin Hass Sæt
Gin Hass Sæt

Gin Hass - verdensberømt dansk cocktail.


I denne pakke får du simpelthen alt hvad du skal bruge for at lave den skønne Gin Hass cocktail – lige på nær isterningerne…

Om Gin Hass:

Da Kim Hass mixede sin første Gin Hass i Odense i 2007, begik han lidt af en genistreg. Denne drink er nemlig blevet kendt som en yderst populær cocktail og har gået sin sejrsgang verden rundt.

Det fantastiske ved Gin Hass er balancen. Den er sød og syrlig, og så har den en anelse bitterhed fra ginnen, men uden at smage af grantræer. Gin Hass er en super lækker drink der falder i både mænd og kvinders smag, den er nem at lave, og så passer den bare rigtig godt ind i festlige og hyggelige anledninger.

Om Hass Gin:

Hass Gin er udviklet af Kim Hass, opfinder og patentindehaver af Gin Hass. Kim Hass har udviklet Hass Gin ved CPHoriGIN’s laboratorie. Den er økologisk og indeholder kun de bedste råvarer. Hass Gin er tilsmagt med bl.a. timut peber fra Himalaya for at give modspil til mangoens sødme.

Opskrift:


4 cl. Hass Gin
2 cl. Mango sirup
10 cl. Folkington Lemonade
Saft fra en halv limefrugt
Isterninger

Hæld først ginnen i et højt glas, og tilsæt derefter mango sirup og saft fra limefrugten. Kom isterninger i og fyld til sidst op med lemonaden. Rør stille og roligt rundt i drinken.

God fornøjelse!

Vis mere
Vis mindre

Gin Hass Sæt

Før 416,00
327,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeGin
Alc %42%
LandDanmark
Velegnet tilDrinks & cocktails
VarenummerHV0080
Mest sete varer
Andre har også købt
Teeling Single Malt
Guimard XO Cognac
Guimard XO Cognac
Før 699,00
499,00
Port Askaig Islay 100 Proof