Forårs-Kassen
Forårs-Kassen
Så er det endelig blevet forår! I Holte Vinlager føler vi os ret sikre på, at vi har masser af sol og lune temperaturer i vente. Og derfor har vi lavet en veloplagt smagekasse til dig, som er skræddersyet til foråret. I kassen finder du to hvidvine, to rosévine og to rødvine. Udover dem får du som en bonus en super lækker sicilianer - endda i magnumstørrelse (150 cl.). Prisen er yderst fordelagtig og du sparer hele 306,- DKK!

Smagekassen indeholder:Grenache Rosé – Beauvignac
Tørstslukkende rosé fra Sydfrankrig: Den oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. Den er tør, frisk, saftig og let krydret. Perfekt til terrassen på en lun forårsdag - og så den vil være særdeles velegnet til forårets og sommerens lettere retter, som salater, fisk, kylling eller milde oste.
Sommeren's Rosé

Esprit de Rosé – Demazet
Yderst karakterfuld rosé-vin lavet på den spændende drue, Muscat de Hambourg – også kaldet ”sort Muscat”, da druen er rød og ikke grøn som den klassiske Muscat vi kender fra fx Alsace. Vinen er fyldig, en smule sødlig og vil være særdeles velegnet til lyst kød, kylling og orientalsk krydret mad.

Riesling  – Joseph Cattin
Alsace-Riesling når den er bedst: Farven er lys gul med klar kant og duften er fyldt med frisk citrus, havtorn og hvide blomster. Smagen er saftig med en god underliggende syre, samt fine mineraler. Vinen er fremragende både som aperitif og til lettere retter.

Pinot Grigio – Principato
Frisk og tør hvidvin med lækker duft af hvide blomster og citrusfrugter. I smagen er den sprød og delikat og med lette strejf af honning. Eftersmagen præges af lemon. Vinen er meget alsidig og er især god som aperitif, til fisk og skaldyr, hurtige salater og lyst kød.

Monferrato – 2016 Piemonte
Forrygende rødvin fra vores mangeårige leverandør, Produttori di Govone. Smagen er rig og nærmest cremet med bløde, modne tanniner og en blød behagelig eftersmag. Monferrato DOC er en fremragende vin til simre-kødretter, steg af gris eller okse – og så er den også helt perfekt til ostebordet.

Grenache Noir – 2016 Vieilles Vignes
En ren og uforfalsket kærlighedserklæring til Grenache-druen. Smuk rødvin der har pondus nok til at klare årstidens simreretter, oksekød og oste. Vinen er dyb og imødekommende og byder i smagen på modne kirsebær og provencalske krydderurter - og til sidst fine peberstrejf i en flot lang finish.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Syravola – Nero d'Avola/Syrah 150 cl. Magnum
Vis mere
Vis mindre

Forårs-Kassen

Før 801,00
495,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse600 cl.
VarenummerSK0095
Mest sete varer
Andre har også købt
Sensommer-kassen
Sensommer-kassen
Før 822,00
499,00
Mur-Mur-Ium smagekassen
Mur-Mur-Ium smagekassen
Før 835,00
599,00
Barbera D'Alba Superiore